24 juni 2016

Regen-eten-koken-voor-werk-ik-zit-in-een-dipje..-WEEKENDVLOG-13-Rosanne-van-Dierenn

Het is vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekendvlog. Gisteren heb ik geen artikel geplaatst, omdat ik onverwachts een lieve vriendin op bezoek kreeg. En bovendien voelde ik mij ook niet zo heel top. Daarom dacht ik, ja ik kan wel een artikel gaan plaatsen, of ik kan het gewoon even laten gaan. Vandaar dat ik vandaag gewoon gezellig een nieuwe weekendvlog voor jullie heb.

Vorige week kon je al lezen dat ik jullie wat te vertellen had. Heb je dit artikel nog niet gelezen? Klik dan even hier. In mijn weekendvlog ga ik er nog verder op in en volgende week komt er ook een uitgebreide video online en daarin vertel ik even hoe en wat. Ik heb ook gewoon de laatste tijd veel aan mijn hoofd en ik word ook gewoon letterlijk moe van mijn gedachte gang.

Ik heb namelijk het idee dat ik elke dag nog super veel dingen moet doen, terwijl dit niet het geval is. Omdat ik het even niet trek heb ik besloten om vandaag ook lekker vrij te nemen van mijn werk. Ik moet even op adem komen en ik ga straks ook naar de kapper toe en ik merk dat ik daar rustig van kan worden. Ik voel mij nu ook echt een aansteller nu ik dit zo lees haha. Maar het is echt niet leuk als je je niet fijn voelt en niet lekker in je vel zit. Bovendien wordt het ook allemaal een beetje teveel.

Gelukkig heb ik over een paar weekjes lekker vakantie en dan kan ik helemaal op adem komen.

En hoe gaat het met jou?

1 reactie

    24 juni 2016

    Nog even bikkelen schat, bijna vakantie!



Laat een reactie achter

CommentLuv badge