25 maart 2016

Essence Stash Flash

Vandaag laat ik mijn Essensce stash flash zien. Het leek mij namelijk een leuk idee om van een bepaald merk mijn complete stash te laten zien. Ik trap daarom ook af met Essence en mijn Catrice stash flash heb ik ook al opgenomen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vinden. Heel veel plezier met kijken!

De meeste van jullie zullen nu wel lekker weekend hebben. Ik heb ook heerlijk een lang weekend en daar ga ik intens van genieten. Vandaag ga ik vooral heel hard aan mijn blog en aan mijn YouTube kanaal werken. Ik ga lekker foto’s maken, swatches maken, video’s opnemen, video’s bewerken, artikelen schrijven en dat vind ik altijd zo fijn! Heerlijk bezig zijn met mijn allergrootste hobby is het beste wat er is.

Morgen ga ik gezellig naar mijn lieve vriend toe en daar blijf ik ook slapen. Mijn laptop neem ik mee zodat ik nog het één en ander kan doen voor mijn site en mijn YouTube kanaal. Op deze manier kan hij even gamen en ik lekker mijn eigen ding doen. Heerlijk vind ik dat! Natuurlijk gaan we morgen ook samen leuke dingen doen en s’avonds gaan wij een drankje doen bij vrienden van hem. Ik ga ook weer eens fietsen. Je zal misschien denken dat het de normaalste zaak van de wereld is. Maar ik heb oprecht een hekel aan fietsen, ik heb zelfs geen eens een fiets en ik ga voor het eerst in misschien wel vier jaar fietsen. Nou dan moet je wel heel speciaal voor mij zijn, anders had ik het echt niet gedaan!

Wat ga jij dit paasweekend allemaal doen?

 

2 reacties

    25 maart 2016

    Leuk zo’n stashflash! Ik ben nu al benieuwd naar de volgende 🙂 Ik heb volgens mij ook niet zo heel veel van Essence, maar sommige producten koop ik wel vaak opnieuw. Naar het zwarte oogpotlood moet ik maar eens gaan kijken, de mijne is bijna op namelijk.    25 maart 2016

    Wauw wat veel producten zeg! leuk om te zien. Toevallig kwam ik laatst ook een foundation tegen die eigenlijk veel te donker is, geen idee ook waarom ik die nog heb haha.Laat een reactie achter

CommentLuv badge