26 juli 2016

vakantie

Na een paar dagen afwezigheid ben ik weer terug YAY! Ik had even een paar nodig om op adem te komen, want ik kan nu gewoon zeggen dat ik vakantie heb jeeeeej! Ik had echt behoefte aan vakantie en ik ben ook heel blij dat ik nu eindelijk kan genieten. Vandaag vertel ik wat mijn planning is in de vakantie. Heel veel plezier met lezen!

Pokémon GO spelen met Glenn

Vandaag ga ik samen met Glenn Pokémon GO spelen in Papendrecht. Hij moet werken tot drie uur en ik ga hem ophalen bij het werk. Het leuke is dat Glenn een collega van mij is en wij kunnen het altijd goed met elkaar vinden. Hij is laatst een YouTube kanaal begonnen en daarom gaan wij vandaag gezellig vloggen.

Koken voor mijn lieve vriendinnetje Rachel

Morgen komt mijn lieve vriendinnetje Rachel langs bij mij thuis en ik ga lekker voor haar koken. Ze heeft al een voorkeur gegeven van wat ze wilt, maar ik moet en zal mijn beroemde kipnuggets maken. Ik ben ook super benieuwd of Rachel mijn nuggets lekker gaat vinden.

Werken aan mijn blog en YouTube kanaal

Oh hier heb ik gelukkig twee weken de tijd voor. Heerlijk video´s maken, foto´s maken, artikels schrijven en lekker bezig zijn met mijn grootste hobby ooit. Ik weet dat het de laatste tijd een beetje stil is op mijn blog. Ik heb het gewoon mega druk en het lukt mij maar niet om een fijn ritme te vinden. Hopelijk kan ik nu in mijn vakantie een fijn ritme vinden voor mij blog.

Een lange wandeling maken

Aankomende zondag ga ik waarschijnlijk met mijn moeder een lange wandeling maken en lekker lunchen. En ik heb daar echt super veel zin in. Lekker samen met mijn lieve moeder zijn, daar kan ik echt van genieten.

Naar de sauna met mijn moeder

Ook ga ik samen met mijn moeder lekker naar de sauna toe. Echt waar, ik kan hier nu al naar uitkijken, ik heb het namelijk echt even nodig!

Met Kevin naar Maastricht

Jaaaaa, hier heb ik echt super veel zin in! Volgende week donderdag en vrijdag zit ik samen met mijn lieve vriend in Maastricht. Gewoon lekker genieten van elkaar, het eten, shoppen en hopelijk het lekkere weer van de afgelopen tijd.

Genieten van mijn vrije tijd

En dit is een ding wat ik zeker ga doen. Het is een hele lange tijd geleden sinds ik voor het laatst echt vakantie had. Daarom ga ik hier ook super erg van genieten. Wakker worden op een dinsdag en beseffen dat je vakantie heb, dat is het beste gevoel ooit!

Ga jij nog wat leuks doen in je vakantie?

2 reacties

    26 juli 2016

    Wat heerlijk dat je lekker veel tijd kunt besteden aan je blog en YouTube! En geniet lekker van je vrije tijd, je verdient het <3

    Rosanne

    26 juli 2016

    Aaah super lief meis, ga ik zeker doen!Laat een reactie achter

CommentLuv badge