16 mei 2016

Weight Watchers

Ik ben al ruim een half jaar bezig met de Weight Watchers en het is heel gek om te zien dat ik al zoveel ben afgevallen. Om te beginnen aan de Weight Watchers was de moeilijkste maar ook de beste stap die ik heb genomen in mijn leven. En vandaag ga ik vertellen hoe het tot nu toe gaat met afvallen.

Startgewicht Weight Watchers

Mijn startgewicht bij de Weight Watchers was 86,9 kilo en dat is best veel voor mij, aangezien ik niet zo groot ben. Mijn BMI was ook best wel hoog al had ik zo doorgegaan, dan had ik denk niet zo oud geworden. Ik ben daarom ook heel erg blij dat ik de stap heb genomen om te gaan beginnen met de Weight Watchers. En het was echt niet altijd even makkelijk en ik ben ook weleens aangekomen.

Afvallen

Zoals ik net al zei, ging het afvallen echt niet altijd even makkelijk. Ik ben weleens twee kilo aangekomen en dan voel je je eigen echt niet fijn. Ook ben ik een paar keer blijven hangen op een bepaald gewicht en daar baal je ook ontzettend van. Gelukkig gaat het nu weer goed en ben ik weer aan het afvallen. Momenteel weeg ik 73 en daar ben ik zo ontzettend trots op! Ik had dit nooit durven dromen!

Hoe gaat het nu met afvallen?

Met het afvallen gaat het gelukkig weer goed. Om eerlijk te zijn ben ik in de maand april op hetzelfde gewicht gebleven. Dit was ook echt mijn eigen schuld. Maar nu ga ik er weer helemaal voor en kan ik vol trots vertellen dat ik weer een kilo kwijt ben. Dit betekent dat ik nog maar drie kilo moet afvallen en dan ben ik op het gewicht dat ik wou. Binnenkort komt er ook een artikel online waarin ik mijn tips deel rond het afvallen.

Weight Watchers

Helaaas heb ik wel te horen gekregen dat de cursus waar ik zit gaat stoppen. Ik kan dus twee dingen doen. Ik kan ergens anders de cursus afmaken of ik ga stoppen. Ik heb besloten dat ik ga stoppen met de Weight Watchers. Normaal gesproken is het zo dat als je je streefgewicht heb bereikt dat je dan nog zes wegen gaat stabiliseren. Daarna krijg je een life time member pas. Maar om eerlijk te zijn geef ik daar niet zoveel om. Ik vind het zelf belangrijker dat ik afval en dat ik op eigen houtje dat gewicht bereik. Natuurlijk vind ik het heel fijn dat de Weight Watchers mij hierbij heeft geholpen. Maar ik heb toch de beslissing genomen om de laatste kilo’s zelf te doen.

Inmiddels ben ik al 15 kilo afgevallen en dat is natuurlijk heel veel. Mijn streven is 17 kilo en daar ga ik nu ook 100 % voor!

Heb jij weleens van de Weight Watchers gehoord?

 

10 reacties

  16 mei 2016

  Goed om te lezen dat het zo goed bevalt, je bent al goed opweg zeg! jammer dat de cursus gaat stoppen voor jou, maar je kunt natuurlijk alles wat je hebt geleerd ook mee nemen voor de toekomst, gaat zeker goed kommen als ik het zo lees. Positief blijven natuurlijk. topper.  16 mei 2016

  Ik vind dat het echt aan je te zien is meid, in je video’s en ook weer op deze foto. Je ziet er echt goed uit en daar mag je trots op zijn. Jij gaat dit gewoon lekker volhouden <3  16 mei 2016

  Wat goed zeg dat je door Weight Watchers zoveel bent afgevallen! 🙂 daar mag je echt wel heel erg trots op zijn. Denk dat het op zich ook wel zelf gaat lukken als je stopt, je weet immers nu wel wat wel en niet goed is zeg maar 🙂  16 mei 2016

  Je bent top bezig meid! liefs <3  17 mei 2016

  Wat superknap dat je al 15 kg kwijt bent!! De laatste loodjes wegen het zwaarste he? Maar het gaat je vast lukken!

  Rosanne

  17 mei 2016

  Wauw inderdaad die laatste loodjes zijn verschrikkelijk! Maar het gaat mij lukken hihi.  17 mei 2016

  Wat ben je goed bezig! Je kunt het ook echt goed aan je zien dat je bent afgevallen. Wel jammer dat de Weight Watchers waar je bij zat gaat stoppen, maar ik denk dat je het ook zonder hen wel op eigen houtje kunt; je bent immers al zo ver!

  Rosanne

  17 mei 2016

  Aw zo lief!  17 mei 2016

  Wat onwijs goed!
  Ik ben benieuwd hoe het laatste stukje je zelf gaat bevallen, maar het is inderdaad fijner om het compleet zelf te doen: geeft denk ik nog meer voldoening!

  Rosanne

  17 mei 2016

  Ik blijf er updates over schrijven, want op deze manier blijf ik gemotiveerd! 😊Laat een reactie achter

CommentLuv badge