8 augustus 2016

Ik ben weer terug

Hooooooi! Ik ben weer terug! Na een week van afwezigheid, weken van soms aanwezig zijn, kan ik nu vertellen dat ik weer helemaal terug ben. Ik heb echt heel veel zin om het bloggen weer op te pakken en mijn ‘pauze’ heeft mij goed gedaan. Mijn zin om te bloggen is er weer en ik kan ook niet wachten om al mijn artikelen te delen met jullie.

Zoals je misschien vorige week had gelezen, is mijn relatie over. Daarom had ik besloten om even een week niet te gaan bloggen. Ook had ik te maken met een blogdipje en daarom was het heel goed voor mij om afstand te nemen van alles. Door wat er allemaal is gebeurd, heb ik goed kunnen nadenken en dat heeft mij ook goed gedaan.

Ik zat niet lekker in mijn vel, was weer wat aangekomen en het is uitgegaan met mijn relatie. Dit alles bij elkaar kwam hard aan. Gelukkig kan ik nu zeggen dat het goed met mij gaat. Eigenlijk voel ik mij heel goed en ik heb zo veel zin om weer lekker aan de slag te gaan voor mijn blog.

Aankomende donderdag ga ik mijn blogplannen met jullie delen en daar ga ik uitgebreid vertellen hoe ik het wil gaan aanpakken met mijn blog, wat ik wil bereiken met mijn blog en nog veel meer dingen.

Het is een kort artikeltje geworden, maar ik wou even laten weten dat ik volledig terug ben. De aankomende tijd gaan jullie veel van mij horen, ga ik weer lekker actief zijn op mijn blog en social media. Aah ik ben zo happy op het moment dat ik dit artikel schrijf. Ik weet ook zeker dat dit helemaal goed komt!

Hoe gaat het met jullie?

4 reacties

  8 augustus 2016

  wat leuk dat je weer terug bent! Ben benieuwd Nasr de nieuwe artikelen op je blog straks. Jammer van je relatie, maar komt zeker weer goed meid.


  Sylvia

  8 augustus 2016

  Jeeej! Fijn dat het weer beter met je gaat!
  Dat is goed om te horen! 🙂

  Liefs, Sylvia

  P.S. Welke lippenstift draag je op je foto?  8 augustus 2016

  Wat leuk dat je terug bent en dat het wat beter met je gaat 🙂
  X  9 augustus 2016

  Welkom terug! 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge