15 februari 2016

Vorige week heb ik eindelijk mijn blog laten overzetten naar WordPress inclusief een mooi nieuw design. Maar wat kun je verwachten op rosannevandierenn.nl? Er gaan namelijk een paar kleine dingen veranderen en daar vertel ik vandaag alles over.

Artikelen

Op maandag tot en met vrijdag post ik dagelijks een artikel om 06.00 uur. Ik wil meer gaan bloggen en dat betekent dat er op meerdere dagen artikelen online komen. Vanaf nu wil ik graag van maandag t/m zaterdag een artikel plaatsen die om 06.00 uur online staat. Als mij dit bevalt wil ik zeven dagen in de week gaan bloggen, want ik heb heel veel inspiratie en ideeën die ik graag met jullie wil delen.

Video’s

Elke week komt er op woensdag een video online. Omdat ik op mijn YouTube kanaal elke week twee video’s upload, dacht ik hé misschien is het ook wel leuk om ze allebei te delen op mijn blog in plaats van één video. Op woensdag komt er een nieuwe video online en op zaterdag wordt het een combinatie van een kletspraatje en een video.

Fashion

Yes, rosannevandierenn.nl gaat niet alleen over beauty en lifestyle. Zo nu en dan zie je ook weleens iets van fashion voorbij komen. Nu had ik het idee om eens in de zoveel tijd een outfit post te plaatsen. Dit omdat ik het leuk vind om foto’s te maken van mijn kleding en ik vind het leuk om dit te delen met mijn lieve lezers.

Nu ik eindelijk ben overgestapt van Blogger naar WordPress ben ik dolgelukkig. Wauw dit is echt de beste stap die ik heb kunnen nemen en ben er ook heel blij mee. Mijn layout is ook helemaal veranderd en ik vind hem zo mooi en ben er zo trots op. Ik heb helemaal zin om ervoor te gaan!

Wat vind jij van mijn nieuwe layout?

6 reacties

  15 februari 2016

  De nieuwe lay-out ziet er super uit! Ook super leuk dat je meer artikelen gaat schrijven, ik ben benieuwd naar de outfit posts!

  Rosanne

  16 februari 2016

  Aw heel lief van je, ik heb er in ieder geval heel veel zin in!  15 februari 2016

  Je hebt een mooie nieuwe layout, roze doet altijd goed. Ik kijk uit naar al je nieuwe posts <3

  Rosanne

  16 februari 2016

  Dankjewel, ik ben er zelf ook ontzettend blij mee! Er staan in ieder geval een aantal hele leuke artikelen ingepland de komende tijd!  16 februari 2016

  Ziet er goed uit hoor!

  Rosanne

  16 februari 2016

  Dankjewel!Laat een reactie achter

CommentLuv badge