11 juli 2016

Persoonlijk

Ik vind het echt heerlijk om de maandag te beginnen met een persoonlijk artikel op mijn blog. De één doet een foto diary en ik vind het fijn om met jullie te kletsen. In een week tijd kan er namelijk veel gebeuren en daarom praat ik jullie graag bij. Afgelopen weekend was echt onwijs leuk. Ik heb namelijk mijn verjaardag gevierd, ik ben begonnen met Pokémon Go en ik heb bijna vakantie YAY!

Verjaardag vieren

Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag alvast gevierd voor mijn vrienden. Ik heb enorm gelachen en ik heb het heel gezellig gehad. Ik besefte mij ook dat ik dankbaar mag zijn voor zulke vrienden. Misschien heb ik er niet zo heel veel, maar ik weet wel wat ik aan mijn vrienden heb. Maar het was in ieder geval heel erg leuk en uiteraard had ik weer teveel gekocht, maar hé ik bekijk het positief! Ik hoef voorlopig geen drinken meer te kopen haha.

Ik heb bijna vakantie!

Oké ik moet deze week nog vijf dagen werken en volgende week nog vier en dan heb ik gewoon twee weken lang vakantie. Heerlijk, ik kan nu al niet meer wachten! En ik ga super leuke dingen doen in mijn vakantie, maar daar komt binnenkort nog een apart artikeltje over online. Voor nu heb ik in mijn hoofd zitten dat ik bijna vakantie heb en dat is echt een fijn gevoel.

Pokémon GO

Ja ook ik moet eraan geloven, want ik ben begonnen met het spelen van de nieuwe hype Pokémon GO. Eerst moest ik er helemaal niets van weten, maar dankzij mijn vriend en mijn broertje ben ik het gaan spelen. En jeetje het is best verslavend haha. Normaal gesproken ga ik het huis niet uit op zondag, want dat is echt mijn chil dag. Maar gisteren ben ik echt een aantal keer naar buiten geweest om Pokémons te vangen, super leuk!

Voor de rest ga ik deze week lekker werken en van het weekend heb ik nog helemaal niks op de planning staan, behalve dat ik mijn vriend weer ga zien natuurlijk. En volgende week dinsdag ben ik jarig, wauw de tijd gaat enorm hard!

Wat heb jij gedaan afgelopen weekend?

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge