7 november 2016

persoonlijke update

Zo dat is alweer een tijdje geleden sinds er voor het laatst een persoonlijke update online is gekomen. Tijd om daar verandering in te maken! Ik heb namelijk een hoop te vertellen en ik heb nog een leuke mededeling waar ik echt blij mee ben. En ik ga weer naar Maastricht toe en daar ga ik in dit artikel uitgebreid op in. Veel plezier met lezen!

Veranderingen/mededeling

Sommige bewaren het leukste voor het laatst. Ik niet! Ik kan namelijk niet wachten om dit met jullie te delen. Want rosannevandierenn krijgt een nieuw jasje woehoeee! De afgelopen maandag heb ik erg behoefte aan strak, wit en zwart en een vleugje roze. Dit heb ik niet alleen op mijn blog, maar ook in mijn dagelijkse leven.

In mijn dagelijkse leven heb ik momenteel veel behoefte aan rust en regelmaat. Elke keer krijg ik het voor elkaar om mijn agenda vol te plannen. Conclusie eind van de week ben ik letterlijk kapot. Ik ben zo’n persoon die gewoon me time nodig heeft en niet heel de week kan vliegen als een gek. Want zodra ik na een week druk zijn ‘vrij’ ben, dan wil ik het allerliefste op bed liggen en helemaal niks meer uitvoeren. En dat kan niet altijd, want ik heb ook een blog en YouTube kanaal en daar moeten ook dingen voor gebeuren.

En begrijp mij niet verkeerd, ik doe het met alle plezier, maar soms ben ik op en wil ik niks meer doen! Daarom moet ik een stapje terug doen. En dan niet in de zin van bloggen, maar in de zin van me time nemen. En dat komt helemaal goed!

YouTube kanaal

Zoals jullie weten heb ik naast mijn blog ook nog een YouTube kanaal. Ik vind dit zo leuk om te doen en ik ben er ook graag mee bezig. Ik heb een tijdje in een sleur gezeten qua abonnees, maar de laatste tijd gaat dat ook weer de goede kant op. Het is gewoon zo leuk om een video te maken en om hem vervolgens te bewerken. En dan de laatste stap is natuurlijk het uploaden. Ja naast bloggen is mijn kanaal ook een grote hobby.

Maastricht

Jaaaa het is weer zover! Ik ga aankomende donderdag en vrijdag twee dagen naar Maastricht met mijn moeder en ik heb er super veel zin in! Heerlijk shoppen, eten en gewoon lekker in Maastricht zijn. Als ik in Maastricht ben dan slaag ik ook onwijs goed. Dat betekent heerlijk shoppen woehoee!

Afvallen

Met het afvallen gaat het de laatste tijd iets minder goed. Ik sport wel twee a drie keer in de week, maar qua eten gaat het niet zo goed. Ik pak sneller dat extra koekje en ik denk dan altijd ach kan best, ik sport er toch bij? Uh nee. Daarom ga ik er vanaf vandaag weer lekker tegenaan. Ik ga wat strenger zijn qua eten en ik ga er weer helemaal voor. Het is niet zo dat ik extreem veel ben aangekomen, maar na de vakantie zijn die vijf kilo’s blijven zitten. Ondanks dat ik sport blijf ik op hetzelfde gewicht zitten en dat komt denk ik omdat ik spieren aan het opbouwen ben en omdat ik niet zo goed eet. En met kerst wil ik zeker drie kilo kwijt zijn en daar ga ik nu weer helemaal voor!

Hoe gaat het met jou?

 

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge