3 oktober 2016

Terugblikken

Joehoeee, daar ben ik weer! Het is alweer oktober! Wauw de tijd gaat ontzettend snel en je merkt echt dat de herfst weer begonnen is. Vorige maand heb ik het heel druk gehad en heb ik bijna niet kunnen bloggen. Ontzettend jammer, maar misschien was dat ook wel even goed voor mij. Gelukkig ben ik nu weer helemaal terug en ik heb echt zin om het bloggen weer volledig op te pakken. Vandaag vertel ik wat ik allemaal in september heb gedaan en wat mijn planning is voor oktober.

Terugblikken september

Ik denk dat september voor mij tot nu de drukste maand is geweest in 2016. September is ook de maand dat ik ben begonnen met sporten en deze week ga ik vertellen hoe dat voor mij is geweest. Ook had ik veel verjaardagen, ging ik naar de film en heb ik zelfs een date gehad. Ja ja, ik ben weer begonnen aan daten en het is aan de ene kant heel leuk, maar aan de andere kant ook vet spannend. Gelukkig was het heel gezellig, maar er was niet echt een klik. Het is weer een leer moment voor de volgende keer. 😉

Voor de rest heb ik een paar hele gezellige feestjes gehad, heb ik een heerlijke brunch gehad en ben ik regelmatig op stap geweest. Ik ben maar liefst twee keer wezen shoppen en ik heb mijn droom winterjas gescoord. En geloof mij het was gelijk liefde op het eerste gezicht!

In september hebben wij ook heerlijk kunnen genieten van een na zomer en daar heb ik ook flink van geprofiteerd. Je merkt wel dat de avonden wat kouder aan het worden zijn en dat het s’ochtends langer duurt voordat er licht is. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, want dat betekent dat de kaarsjes weer aankunnen en dat ik avonden lang in mijn fluffy pyama met fluffy sokken kan zitten.

Voor de rest was september een heerlijke maand. En ondanks dat het zo fijn was, heb ik niet echt kunnen bloggen. En ik plaats liever iets wat kwaliteit heeft en als ik daar geen tijd voor heb, dan plaats ik liever niets. Maar nu het weer oktober is ben ik van plan om er weer helemaal voor te gaan!

Planning oktober

Zo is september nog een hele drukke maand en zo heb ik in oktober niet veel op de planning staan. En daar geniet ik echt van! Ik ga nog een keer uiteten, ga gourmetten met de familie en een vriendin en voor de rest is mijn agenda leeg.

Op deze manier kan ik mij volledig focussen op mijn blog en YouTube kanaal en dat is fijn! Op het moment dat ik dit stuk schrijf verga ik van de spierpijn, dat zelfs schrijven zeer doet haha! Maar dat is voor het goede doel en aankomende donderdag ga ik hier een uitgebreid artikel over typen.

Wat ga jij allemaal doen in oktober?

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge