31 oktober 2016

oktober

Aah oktober is weer voorbij en dat is best jammer, want ik heb zo’n heerlijke maand gehad! Een maand met heel veel gezelligheid, lekker eten, afspreken met de leukste vrienden en nog veel meer! De maanden vliegen voorbij en voordat je het weet is het alweer december, de maand vol gezelligheid en leuke dingen. Maar vandaag blik terug op deze leuke maand en vertel ik wat ik allemaal heb gedaan!

Gourmetten met vriendinnetje en familie

Begin oktober heb ik samen met een vriendin en mijn familie heerlijk gegourmet. Het was echt een onwijs gezellige en heerlijke avond.

Bij een collega eten

Het is altijd leuk om iets te eten wat uit een andere cultuur is. Zo heeft  een lieve collega heerlijk voor mij gekookt met kip in saus met daarin nog aardappeltjes. En ze heeft gebakken banaan gemaakt en wauw dat is echt super lekker!

Naar de film gaan

Op een zondagavond in onze relax kleren, gingen mijn zusje en ik lekker naar de film. We hebben eerst ongezond gegeten bij de grote gele M en daarna heb ik nog een bak popcorn naar binnen gewerkt haha! Je kan vast wel begrijpen dat ik echt mega vol zat! Maar het was wel gelukkig heel gezellig!

Met mijn beste vriend afspreken

Het is al een tijd geleden dat ik mijn beste vriend weer eens zag. Het was weer een ouderwetse gezellige avond en ik heb weer erg gelachen!

Met opa en oma uiteten gaan

Ik zou eigenlijk bij mijn opa en oma gaan eten, maar mijn oma belde mij op om te vragen of ik zin had om uiteten te gaan. Nou daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen haha!

En eindelijk weer sushi eten nomnomnom

Echt waar, sinds ik sushi heb geprobeerd ben ik verkocht en wauw ik was daarom ook zo blij dat ik eindelijk weer sushi ging eten.

Film middag gehouden met mijn zusje en moeder

Gewoon heel random op de zaterdagmiddag in pyama films kijken en lekkere dingen eten. Geloof mij dat was echt genieten!

Outfit foto´s maken

Ik ben voor het eerste outfit foto’s gaan maken en voor de eerste keer ben ik er echt blij mee! Aankomende woensdag komt de eerste outfit online en volgende week mijn tweede outfit. Ben zo benieuwd naar jullie reacties!

Heb jij leuke dingen gedaan in oktober?

 

4 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge