30 november 2016

foto1

Het is weer tijd voor mijn terugblik op de afgelopen maand. November was een maand waarin ik het ontzettend druk heb gehad. Ik heb zoveel leuke dingen gedaan, maar daardoor heb ik bijna geen tijd gehad voor het bloggen. En december zal ook zeker geen rustige maand worden. Daarom post ik sinds november drie artikelen per week en dat gaat mij prima af. Wil ik meer bloggen? Dan kan dat gewoon! Maar vandaag ga ik vertellen wat ik allemaal heb gedaan in november. Veel plezier met lezen!

Lunchen met een vriendin

November begon heel erg leuk, ik ging namelijk lunchen met een vriendin die ik al een tijdje niet had gezien. Wij hebben weer heerlijk bijgekletst en lekker gegeten.

Première met Glenn

Ook ben ik met Glenn naar een première geweest van Berget Lewis. Oh wat was dat gaaf zeg! En wauw wat een stem heeft die vrouw. Ben je benieuwd over wie ik het nou heb? Klik dan even op deze link!

Naar Maastricht

Samen met mijn moeder ben ik weer twee dagen in Maastricht geweest. Ik blijf dit zo’n leuke stad vinden en ik slaag daar altijd! Daarna zijn we nog doorgereden naar Eindhoven om daar ook nog even lekker te shoppen.

Nieuwe laptop gekocht

Eindelijk heb ik na twee jaar zuchten en steunen met mijn oude laptop een nieuwe laptop gekocht. Wauw wat ben ik hier blij mee zeg! Mijn nieuwe laptop is zo onwijs snel en ik heb er ook een harde schijf bij gekocht, zodat mijn laptop ‘leeg’ blijft. Nu kan ik weer lekker gaan bloggen en daar ben ik echt blij mee!

Uiteten met lieve Rachel

Elke maand ga ik wel uiteten met Rachel. Dit is een soort ritueel geworden. Toen wij nog op school zaten, zagen wij elkaar natuurlijk elke dag. En nog steeds spreek ik mijn lieve vriendinnetje elke dag, alleen ik zie haar niet elke dag meer. Daarom willen wij sowieso elke maand een keer uiteten en volgende maand zie ik haar gelukkig weer wat vaker. Oh en wij gaan een video opnemen YAY!

Weekendje weg met een vriendin

Van een ander lief vriendinnetje heb ik een weekendje Rotterdam gekregen. Twee dagen lekker shoppen, eten, wijntjes drinken en natuurlijk uitgaan. Wauw wat heb ik het naar mijn zin gehad in Rotterdam zeg! Het is echt een leuke uitgaan stad en tot diep in de nacht hebben we drankjes en dansjes gedaan. De volgende dag was ik kapot, van zowel te weinig slaap als een klein beetje teveel wijntjes. Achja het was het dubbel en dwars waard, want het was zo leuk!

En dit was mijn maand november alweer! Hebben jullie leuke dingen gedaan afgelopen maand? 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge