31 mei 2016

Terugblikken mei

Mei is alweer bijna voorbij, wauw wat gaat de tijd snel! Mei was een hele leuke maar vooral ook een ontzettende drukke maand. Ik heb veel leuke dingen gedaan, maar ik heb het soms ook zo druk gehad dat ik niet zoveel tijd had voor mijn blog en YouTube kanaal. Gelukkig gaat juni een iets rustige maand worden en dat betekent dat ik ook weer lekker aan mijn blog kan werken en tijd nemen voor mijn YouTube kanaal.

Week 1

De eerste week van mei heb ik de hele week lekker gewerkt en in het weekend zijn we naar mijn opa en oma geweest om daar lekker een hapje te eten. Het was heel erg gezellig en het eten was ook heerlijk! Ik ben ook nog met mijn ouders en mijn vriend een dagje naar Delft geweest om daar lekker te genieten van het prachtige weer en het eten. Dit was ook echt een geslaagde dag!

Week 2

De tweede week van mei was een spannende week, omdat ik van plan was om een nieuwe auto te gaan kopen. Gelukkig heb ik een super leuke auto gekocht. Ik ben namelijk in het bezit van een Twingo wiehoeeee! Vrijdagavond kwam mijn vriendinnetje Rachel langs om een wijntje te drinken en film te kijken. Het was weer even geleden dus ik had er heel veel zin in. We hebben weer ontzettend veel lol gehad en volgende week ga ik ook weer met haar uiteten yay! Zaterdagavond ben ik samen met mijn vriend lekker een hapje wezen eten omdat ik en een nieuwe auto had gekocht en mijn contract is verlengd met een jaar! Dubbel feest dus!

Week 3

In de derde week van mei gingen mijn ouders een weekje op vakantie. Dit betekende dat wij lekker home alone waren. Probleem was dat ik precies dat weekend het heel druk was, dus ik was amper thuis haha. Ik ging met Kevin naar de Markthal toe in Rotterdam en oh ik heb nog nooit zoveel eten op één plek gezien. Ik was net als een klein kindje in een snoepwinkel heaven! Die zondag ging ik weer eens uiteten, wauw ik ga zoveel uiteten maar ik vind het ook gewoon zo lekker. Deze keer gingen we wokken met de familie omdat mijn oma jarig was. Ook dat was weer geslaagd.

Week 4 

Afgelopen weekend heb ik het weer heel gezellig gehad. Vrijdag had ik een verjaardag van een vriendin en s’avonds hadden we een feestje van een vriend van Kevin. Het was pittig laat geworden en ik was ook blij dat ik eindelijk op bed lag. Probleem was alleen dat ik om 9 uur weer wakker was. Iets met een natuurlijke wekker. Ik was heel de dag best moe, maar gelukkig trok dat na een dutje ietsjes weg. S’avonds ging ik met Rachel een drankje drinken in Gorinchem en vooral lekker bijpraten.

Het was een hele geslaagde maand en ik ben benieuwd wat juni mij allemaal gaat brengen.

Heb jij nog wat leuks gedaan in mei? 

 

4 reacties

  31 mei 2016

  Wat leuk dat je terugblikt op je maanden. Dat zou ik ook moeten doen.. Dan besef je namelijk wat je allemaal hebt gedaan en hoe leuk sommige dingen waren! Leuk gedaan! 🙂 xxxx  31 mei 2016

  Ben benieuwd naar de vlog haha die van mij is van die dag kort maar krachtig en je verbrand gigantische je mond aan die bitterbal haha.  31 mei 2016

  Leuk om zo terug te kijken!  31 mei 2016

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan, ik ga ook graag uiteten 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge