31 maart 2016

Maart

Vandaag is het de laatste dag van maart en wauw wat is deze maand weer super snel gegaan. Ook al had deze maand vijf weken, op één of andere manier is het weer heel snel gegaan. Morgen is het gewoon alweer 1 april en over een maand is het 1 mei wiehoeee. Vandaag vertel ik hoe mijn afgelopen maand was en wat ik allemaal heb uitgevoerd.

Week 1 | Heel veel eten!

De eerste week van maart begon op dinsdag en dat betekent workie workie. De rest van de week heb ik ook gewoon gewerkt en vrijdag ging ik gezellig uiteten met mijn lieve vriendinnetje Rosemarije. We gingen uitgebreid eten bij de A15 in Gorinchem. Dit is een wereldrestaurant, maar voor ons betekent dat onbeperkt eten yaaasss. Het was een heel gezellig en geslaagde avond. Op zaterdag ging ik de ouders van mijn vriend officieel ontmoeten en ging ik buurten bij het huis van een vriendin. Ze gaat 1 april trouwen en ik had haar huis nog niet gezien en daar moest ik natuurlijk even gluren. Daarna ging ik dus de ouders van mijn vriend officieel ontmoeten als de vriendin van Kevin. Het was super gezellig en s’avonds hebben we niet zoveel uitgevoerd. Op zondag had ik helemaal niets en dat is soms ook weleens lekker.

Week 2 | John Beerens event

Mijn week begon ik fris en fruitig met een nieuwe werkdag. Ik heb oprecht een hekel aan de maandagen en de dinsdagen. Oh en donderdag vind ik sowieso een nutteloze dag. Maar deze week is super leuk, dus ik was zelfs vrolijk op een maandag. Van maandag tot vrijdag werk ik en is mijn leven niet zo bijzonder. Op vrijdag ging ik naar mijn vriend toe en dat was natuurlijk weer heel gezellig. Op zaterdag had ik een blogdagje gepland en ik heb deze dag heel veel uitgevoerd. S’avonds ging ik een filmpje kijken en een wijntje drinken, maar één glaasje want de volgende dag moest ik om zeven uur mijn bed uit. Ik ben namelijk naar het John Beerens event geweest in Tilburg, wat ook heel geslaagd was.

Week 3 | Shoppen & alweer uiteten!

Ook deze week gaat weer heel leuk worden. Op vrijdag ging ik weer naar mijn vriend toe, wauw heel spannend allemaal haha. Maar op zaterdag ging ik met mijn lieve vriendinnetje Rachel shoppen in Dordrecht. Ik heb daar echt van genoten en ook al spreek ik haar regelmatig ik mis haar dan toch. Ik was dan ook helemaal happy toen ik haar blije hoofd weer zag. Zaterdagavond ging ik weer eens uiteten, maar deze keer met mijn familie omdat mijn vader jarig was geweest. We hebben heerlijk gegeten en ik zat dan ook echt bomvol. Ik was trouwens ook nog naar de juwelier geweest en ik heb een cadeautje gekocht voor mezelf. Ik heb namelijk mooie zilveren oorbellen en een mooie zilveren ring gekocht, omdat ik al zoveel kilo ben afgevallen. Zondag had ik weer eens genomineerd als absoluut niks doen dag en daar heb ik weer enorm van genoten.

Week 4 | Fietsen & naar mijn vriend toe

Afgelopen weekend had ik vanaf vrijdag al lekker weekend. Ik heb een paar uren opgenomen en wou echt even gaan knallen voor mijn blog en voor mijn kanaal. Dit is gelukkig ook gelukt, want ik heb heel veel kunnen doen. Zaterdag ging ik naar mijn vriend toe. We gingen samen eerst uiteten en daarna gingen we fietsen. Ik heb al vier jaar niet gefietst en ik heb gewoon gefietst en ik vind er geen hol aan. De volgende keer wil ik zelfs met heel veel plezier gaan bobben, zolang ik maar niet hoef te fietsen haha. Het was in ieder geval wel heel erg gezellig. Zondag hebben wij geen donder uitgevoerd en s’avonds gingen we lekker eten omdat zijn ouders 29 jaar getrouwd zijn. Super leuk natuurlijk!

Vandaag is het maandag nu ik dit type en ik heb het vandaag lekker rustig aangedaan. Ik had dat blijkbaar nodig want ik kwam vanochtend mijn bed gewoon niet uit. S’avonds ben ik juist super productief en dat is ook de reden waarom ik altijd op zondagavond mijn artikelen typ.

Aankomende week word het gewoon weer eten, werken en slapen en dan gaan Kevin en ik vrijdagavond naar een bruiloft toe. En dat was mijn maand maart weer.

Heb jij nog wat leuks gedaan?

 

 

 

3 reacties

  31 maart 2016

  Leuke dingen heb je gedaan zeg. Ik ben echt blij voor je dat je een vriend heb!  31 maart 2016

  Wat een leuke maand was maart voor je! Mijn hoogtepunt was dat ik uitgenodigd was voor mijn aller eerste pers event, en dat het event ook héél erg leuk was.  31 maart 2016

  Leuk voor te lezen, je hebt veel leuke dingen gedaan :)! Ik ben zo blij voor je dat je een vriend hebt, je ziet er zo gelukkig uit en je straalt op iedere foto!
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge