10 oktober 2016

mededeling

Al een paar weken ben ik achter de schermen bezig met mij blog. Ik heb zoveel inspiratie opgedaan de afgelopen tijd, dat ik daar gewoon iets mee moest doen. Ik wil namelijk wat dingen veranderen op rosannevandierenn.nl. En dan niet qua layout en dergelijk (naja een klein beetje wel haha), maar meer qua onderwerpen op mijn blog. En vandaag in dit artikel ga ik uitgebreid vertellen wat mijn super leuke mededeling is! Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder!

Beauty

Al vanaf het moment dat ik blog, focus ik mijn eigen het meeste op beauty. Al twee a drie jaar is beauty mijn grootste passie. Maar ik moet eerlijk vertellen dat beauty niet meer mijn grootste prioriteit is. Natuurlijk ben ik nog gek op beauty en alles wat ermee te maken heeft, maar ik vertel hier minder over op mijn blog dan voorheen. ‘Vroegah’ kwamen er elke week twee a drie artikels per week online die over beauty gingen. Hartstikke leuk, maar ik ben toe aan meer afwisseling op mijn blog. Beauty is en blijft mijn passie en dat gaat niet veranderen, alleen op mijn blog zul je meer afwisseling vinden.

Lifestyle

Bloggen over mijn leven, lijstjes maken over dingen schrijven die niet met beauty en fashion te maken hebben, vallen bij mij onder het kopje lifestyle. Dit onderwerp is zo ontzettend breed en in principe kan je zeggen dat lifestyle over je eigen leven gaat. En dat klopt ook wel. Onder het kopje lifestyle valt ook reizen, DIY en food. En dat laatste woord ‘food’, daar ga ik mijn eigen ook wat meer op richten door middel van een eetdagboek. Volgende week komt mijn eerste dagboek voorbij en als jullie het leuk vinden, wil ik dit vaker terug laten komen.

 Fashion

Als je naar mijn header kijkt dan staat er beauty, lifestyle en fashion. Nou om eerlijk te zijn heb ik mij niet echt heel actief bezig gehouden met fashion op mijn blog. Ik blog regelmatig over beauty en lifestyle en daar ligt mijn passie ook. Alleen ik ben aan het veranderen en mijn interesses veranderen ook. Vanaf vandaag wil ik vaker fashion artikelen gaan plaatsen. En zo nu en dan wil ik een toffe outfit gaan posten op mijn blog.

Twee nieuwe onderwerpen

‘Trommelgeroffel’ tralalalala, er komen twee nieuwe onderwerpen op mijn blog YAAY! Al een tijdje hou ik mij bezig persoonlijke ontwikkeling en ik vind het reuze interessant. Daarom ga ik mij daar meer op focussen en ga je het ook vaker tegenkomen op mijn blog. En onder persoonlijke ontwikkeling vind ik dat positiviteit er ook onder valt. Ik hou er persoonlijk van om vrolijke artikels te lezen met allerlei tips en trucs en het leek mij super leuk om hier ook wat mee te doen.

En dit was mijn super leuke mededeling haha!

Wat vinden jullie van mijn twee nieuwe onderwerpen?

 

5 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge