12 februari 2016

rosannevandierenn.nl 2.0

Het is eindelijk zover! Rosannevandierenn.nl 2.0 is live! Vorige week kon je het al lezen op mijn blog dat ik eindelijk ging overstappen van Blogger naar WordPress.

Het overstappen zelf ging helemaal niet moeilijk, sterker nog dat was zo gedaan! Ik kreeg keurig een mailtje dat alles in werking was gezet en voor de zekerheid keek ik continu op mijn site of hij misschien offline was. Gelukkig was dat niet het geval! Wel zag ik toen ik was overgestapt dat mijn mooie Blogger layout zich niet wou aanpassen op WordPress. Je kunt het misschien wel raden, het was niet om aan te zien! Gelukkig hielp lieve Angelina mij direct en heeft zij alles voor mij geïnstalleerd, want geloof mij ik snap er de ballen niet van.

Wie er gisteren al op mijn site was, kon mijn nieuwe site al bewonderen. Eigenlijk zocht ik naar een plugin waarbij ik mijn site tijdelijk offline zou zetten, maar die heb ik niet kunnen vinden. Weet iemand toevallig hoe die heet?

Het enigste wat ik nog moet regelen is dat mijn Bloglovin volgers naar mijn WordPress site wordt overgezet. Ik heb Bloglovin al een mailtje gestuurd, maar ze zijn een beetje traag. Sowieso post ik het op Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat als er een nieuw artikel online staat, maar dan zijn jullie in ieder geval wel op de hoogte dat mijn artikels nog niet op Bloglovin verschijnen. Je kunt mij uiteraard volgen door rechtsboven bij mijn social media plaatjes op het hartje te klikken, dan krijg je in het vervolg al mijn nieuwe artikelen in je feed te zien.

Van het weekend ga ik nog even keihard aan het werk voor mijn blog om alles goed te krijgen, maar geloof mij ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe layout en de credits gaan allemaal naar Angelina. Ik was absoluut niet de makkelijkste, stelde veel vragen, veranderde vaak van gedachten maar het is haar toch gelukt!

Vanaf maandag begint mijn normale blog schema weer en ik heb een paar leuke nieuwtjes en veranderingen, want bij nader inzien heb ik toch wat heel leuks bedacht voor rosannevandierenn.nl

Mijn site heeft een nieuwe start doordat ik van Blogger naar WordPress ben gegaan en heeft ook nog eens een hele nieuwe layout, beter kan 2016 niet beginnen ook al zitten we alweer in februari. Yes, ik ben helemaal happy en ik ben heel de dag aan het lachen van blijdschap waardoor ik nu last heb van mijn kaken.

4 reacties

  12 februari 2016

  Wat leuk meid, je lay-out ziet er prachtig uit en het past ook perfect bij jou :). Ik zou ook
  Graag overstappen naar wordpress maar durf de stap nog niet te nemen! X

  Rosanne

  12 februari 2016

  Aw heel lief van je! Ik dacht er heel moeilijk over, maar eigenlijk was het overstappen zo gedaan!  14 februari 2016

  Je nieuwe layout is echt prachtig geworden! ♥ xx Liefs

  Rosanne

  16 februari 2016

  Lief van je!Laat een reactie achter

CommentLuv badge