1 maart 2016

Maart

Vandaag is het 1 maart en dat betekent weer een nieuwe maand vol met leuke dingen die op de planning staan. En het leukste is dat ik elk weekend iets leuks ga doen yay! Vandaag vertel ik wat maart voor mij allemaal in petto heeft.

Uiteten

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik dol ben op eten. En ik vind het vooral heerlijk om uiteten te gaan en laat ik nou net aankomende zaterdag uiteten gaan. Ik ga met een vriendin die ik al even niet heb gezien. Gelukkig spreek ik haar wel regelmatig via de telefoon. Ik ga met haar gezellig wokken in Gorinchem en daar ben echt dol op.

Shoppen met Rachel

In maart ga ik gezellig shoppen met Rachel in Dordrecht. Ik heb hier echt onwijs veel zin in. Wij hebben elkaar alweer anderhalve maand niet gezien en het is dus echt weer tijd om wat te gaan doen. Wij gaan naar Dordrecht omdat je daar de Primark hebt zitten en Rachel is daar nog niet geweest, dus gaan wij daar even de boel op stelten zetten.

Uiteten met mijn familie

Mijn vader is bijna jarig en om dat te gaan vieren gaan wij met het gezin uiteten in een luxe restaurant. Ik heb er heel veel zin in omdat ik van eten hou natuurlijk en omdat mijn vader jarig is.

Meidenavond met vriendinnen

Eind maart ga ik weer afspreken met de meiden mijn oude werk. Wij gaan lekker een meidenavondje houden met hapjes en drankjes. Ik heb er super veel zin in!

Voor de rest zie ik wel wat maar mij allemaal gaat brengen. Regelmatig ga ik ook spontaan leuke dingen doen, maar dit zijn de dingen die al op de planning staan. Wat ga jij allemaal doen in maart? 

 

10 reacties

  1 maart 2016

  En je gaat mijjjjjj zien hihihi!! Leuke maand meid!

  Rosanne

  1 maart 2016

  Jahaaaaaa heb er zin in girl!  1 maart 2016

  Leuke dingen staan er op de planning!
  Ik ga een gezellig dagje naar de Dierentuin, naar de film met een vriendin en heb de studiekeuzecheck van mijn nieuwe opleiding: spannend!

  Rosanne

  1 maart 2016

  Oeh een studiekeuzecheck is best wel spannend, maar komt helemaal goed!  1 maart 2016

  Oooh wat leuk allemaal! Ik wens je heel veel plezier maar dat ga je wel hebben!  1 maart 2016

  Leuke plannen in het vooruitzicht! Alvast veel plezier! X  1 maart 2016

  Wat een leuke plannen, ik ga iets teveel uiteten dus ik sla voorlopig even over!  1 maart 2016

  Leuke dingen staan er op de planning, weer iets voor naar uit te kijken 🙂
  X  2 maart 2016

  Leuke dingetjes! De weekenden van maart bestaan voor mij vooral uit veel gezellige dingen doen, uiteten en feestjes. Zin in!  14 maart 2016

  Super leuk, ik ben van het weekend gezellig met vriendinnen naar een escape room geweest en zijn daarna een lekker wijntje gaan drinken!

  Veel plezier! 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge