1 juni 2016

Planning juni

Wiehoee het is alweer juni en dat betekent dat het bijna zomer is yaay! Laat de zon maar lekker schijnen en niet voor een paar dagen, maar voor een langere periode. Zoals je gisteren al kon lezen in mijn terugblikken artikel, heb ik het pittig druk gehad vorige maand. Gelukkig is deze maand niet zo ontzettend druk en kan ik mij eindelijk weer focussen op mijn blog en mijn YouTube kanaal.

Maar wat is nou mijn planning voor juni? Ik heb het één en ander opgeschreven en dingen bedacht wat ik wil gaan doen in juni.

Uiteten gaan

Ik heb samen met mijn vriend afgesproken dat wij sowieso één keer in de maand lekker samen uiteten gaan. Gewoon even genieten van elkaar en uiteraard van het eten. Ik begin de maand juni dan ook met lekker uiteten gaan, maar dan met Rachel haha. Die week daarna gaan mijn vriend en ik samen lekker uiteten. Ik kan mij hier ook echt op verheugen hihi.

Aan mijn blog en YouTube kanaal werken

Je hebt het misschien al kunnen merken de afgelopen maand en misschien ook wel de afgelopen twee a drie maanden. Maar ik heb het zo druk gehad dat ik gewoon niet zoveel tijd had om echt aan mijn blog en kanaal te kunnen werken. En dat vind ik best wel jammer. Daarom wil ik er nu echt voor de volle 100 % voor gaan en ik heb er ook super veel zin in.

Dagjes weg

Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik dol ben op dagjes weggaan. Daarom heb ik ook super veel zin in deze maand, omdat er leuke dagjes weg gepland staan. Zo ga ik aankomend weekend met mijn moeder en zusje naar Utrecht toe en s’avonds gaan we naar de musical The Bodyguard YAAY!

Sporten en doorgaan met afvallen 

Vorige maand had ik ineens een idee. Op dat moment dacht ik echt wauw ik ben zo geniaal. Maar achteraf is het een stom idee. Ik dacht namelijk dat ik wou gaan sporten in een sportschool. Kijk ik vind sporten in een sportschool gewoon echt niet leuk en hardlopen ook niet. Daarom dacht ik hé ik ga gewoon thuis een schema opstellen en ik ga gewoon thuis sporten. Ook ga ik mij weer volledig focussen op het afvallen, omdat ik de afgelopen weken in een eetfestijn ben terecht gekomen, veel feestjes heb gehad en mij totaal heb laten gaan. Maar het grappige is dat ik bijna niks ben aangekomen haha. Maar ik wil er wel weer keihard voor gaan knallen!

Ga jij nog leuke dingen doen in juni?

 

 

1 reactie

    1 juni 2016

    Leuke maar ook volle planning hihi. Ik heb vandaag ook online staan wat ik ga doen, dan wel voor de hele zomer 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge