2 december 2016

outfit1

Wiehoeee, de leukste maand van het jaar is begonnen! Juli is mijn favoriete maand, maar december is ook echt groot favoriet bij mij. Ik heb dan echt een kerstgevoel de gehele maand, de sfeer is zo fijn en ik zie overal lichtjes. Ik ben dan altijd zo happy. Oké de kou is dus niet chill, maar dat negeer ik voor het gemak maar even. Voor veel mensen is december een drukke maand, bij ook en vandaag vertel ik wat er allemaal op de planning staat!

Guus Meeuwis

Als eerste staat Guusje op de planning. Vanavond ga ik namelijk samen met mijn vriendin en mijn moeder naar Guus Meeuwis en het volgens mij de kersteditie of wintereditie. Ik heb eerlijk gezegd geen idee haha, ik weet wel dat het heel gezellig gaat worden!

Met Rachel chillen

Ook ga ik even lekker chillen met Rachel even niks doen, maybe een video opnemen. Gewoon even bijkletsen!

Verjaardag van mijn beste vriend

Mijn beste vriend is deze maand jarig en we gaan met een groepje ergens een drankje doen en wat eten. En ik neem hem nog mee uit lunchen, puur omdat ik dol ben op eten haha!

Nagels doen

Vorige maand heb ik voor het eerst in mijn leven mijn nagels laten doen. En het is niet dat neppe, maar het is een gel lak van Opi volgens mij. Het zou in ieder geval twee weken mooi moeten blijven zitten. Nu ik dit typ is het zaterdag en het zit er nu een week precies mooi op. En ik ben er heel blij mee. Daarom wil ik voor de kerst nog mooie kerstnagels laten doen. Rood met glitters vind ik heel tof. Ik ga dit ook vloggen denk ik of een artikel over schrijven.

Kerst

Jaaaaaa het leukste van heel het jaar is toch wel kerst! Ik kan niet wachten om lekker te gaan eten, gezelligheid met familie en de sfeer is dan altijd zo goed! Ja ik heb er zoveel zin in!

Dagje Amersfoort

Samen met mijn moeder en zusje ga ik een dagje naar Amersfoort. Hier ben ik ooit weleens een keer geweest, maar niet om te shoppen. Hebben jullie nog tips? Of leuke eettentjes?

Video’s opnemen met Rachel

Eind december ga ik samen met Rachel een aantal video’s opnemen. We gaan sowieso een intro filmen voor allebei onze kanalen en ik hoop van harte dat er in ieder geval een zonnetjes schijnt en niet dat het verschrikkelijk weer is haha!

Gaan jullie nog leuke dingen doen in december?

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge