22 augustus 2016

Hoe gaat het met mij?

Zo het is weer eens tijd voor een persoonlijke update. Vandaag ga ik weer eens lekker kletsen en vertellen hoe het met mij gaat en wat er allemaal in mijn hoofd omgaat. Ik vind het zelf altijd heel leuk om persoonlijke updates te lezen van mij collega bloggers. Op deze manier weet je wat er speelt en leer je die persoon weer wat beter kennen. Bovendien ben ik dol op kletsen en schrijven, dit is dus de ideale combinatie. Benieuwd hoe het met mij gaat? Lees dan zeker verder!

Hoe gaat het?

Ik moet eerlijk zeggen dat het goed gaat met mij. Toen het net uit was zat ik echt niet lekker in mijn vel, voelde ik mij dik en wou ik het allerliefste serie kijken in bed. Het was niet zozeer dat ik mij verdrietig voelde, maar het was meer dat ik gewoon niet lekker in mijn vel zat. Ik ben nu ook weer bezig met gezond en ‘normaal’ te eten. De wijntjes en andere lekkere drankjes bewaar ik voor het weekend, eet veel groente en fruit en drink lekker veel water. Door dit al te doen voel ik mij een stuk beter!

Omdat ik de laatste twee weken graag dagenlang in mijn bed wou liggen, had ik echt geen zin om af te spreken met vrienden en ik wou sowieso de deur niet uit. Gelukkig is deze ‘fase’ een beetje voorbij haha. Afgelopen week ben ik er lekker op uit geweest en dat heeft mij goed gedaan. Ik heb een drankje gedronken met mijn beste vriend, dansjes en drankjes gedaan met mijn lieve vriendinnetje Rachel, een lunch date gehad met lief vriendinnetje Simone en met de familie leuke dingen gedaan.

Ik merk dat dit goed voor mij is en dat het toch niet gaat helpen als ik ‘dagenlang’ in mijn nest ligt. Natuurlijk lig ik graag in bed serie te kijken, maar contact hebben met de buitenwereld is ook heerlijk haha! Sowieso ben ik altijd dol geweest op spontane uitjes en dates met mijn vrienden. Als ik ook kijk naar mijn vrienden, heb ik het ook enorm getroffen. Deze mensen kennen mij door en door en soms verbaast het mij dat ze het zolang met mij volhouden haha! Nee, zonder dollen het zijn de beste vrienden die ik maar kan wensen.

Maar ik vind het ook echt fijn om alleen te zijn. Even op adem komen door middel van mijn bed, laptop en een serie erbij. Dit werkt heel ontspannend voor mij. Doe ik dit niet, dan weet ik gewoon dat het dan te druk gaat worden in mijn hoofd. Gelukkig weet mijn omgeving ook dat me time heel belangrijk is voor mij.

Single zijn

Zo had je een vriend en zo pats boem weer niet. Ik heb vijf maanden een ‘relatie’ gehad en ik was gelukkig. Alleen hij was het gewoon niet voor mij. Ik heb iemand nodig die soms tegengas geeft, mij niet continu mijn zin geeft en die mijn sterke persoonlijkheid kan hebben. Ik weet ook gewoon dat ik dit wil en nodig heb. Oh en wat ik absoluut niet wil is dat een man last heeft van bindingsangst ik vind het verschrikkelijk en sorry, je kan aan een relatie werken, maar de meeste mensen geven zo makkelijk op. En dat is echt zo zonde!

Maar om even to the point te komen. Ik ben weer single en om eerlijk te zijn, ik vind dat best wel lekker. Zolang ik niet de juiste man aan mijn zijde heb, blijf ik mooi single. En het allerliefste zou ik mijn eigen willen settelen, maar daar heb je een tweede persoon voor nodig en die is er niet.

Dus op dit moment ga ik lekker genieten van mijn leven en ik ga leven alsof het de laatste dag van mijn leven is. Ik wil later geen spijt krijgen van de dingen die ik niet heb gedaan. Daarom wil ik lekker gaan genieten. En al komt er iemand op mijn pad, waarvan ik weet dat diegene het is voor mij, dan ga ik er ook voor de volle 100 % voor.

Ik vind het alleen jammer dat de liefde het op één of andere manier mij niet gegund is. En ik ga absoluut niet zielig doen, maar soms baal ik daar van. Iedereen in mijn omgeving zegt dan wel dat ik jong ben en dat het goed gaat komen en dat weet ik ook wel, maar toch. Ik ga daarom ook niet meer op zoek en laat het lekker los.

Zo dit was weer even alles wat er in mijn hoofd zat. Soms is het echt heerlijk om alles van je af te schrijven.

Hoe gaat het met jou?

 

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge