12 september 2016

Persoonlijk

Hallo popjes daar was ik weer! Na twee weken afwezigheid ben ik weer lekker terug. En nee er was niets aan de hand, het was gewoon heerlijk weer, ik had het heel druk en ik wou mijn tijd even aan andere dingen besteden. Vandaag vertel ik je wat meer over mijn afwezigheid en ga ik meer in op de titel ‘sporten’ haha. De meeste van jullie weten denk wel dat ik anti sporten was. Ja ik zeg was, omdat ik hier nu een hele andere mening over heb.

Afwezigheid

Nou laat ik maar even bij het begin beginnen. Het is namelijk zo dat ik al een lange tijd te maken heb met een blog dip. Dit is voor mij heel vervelend, maar voor jullie ook. Ik dacht elke keer weer dat mijn dip over was en dat bleek twee weken later niet zo te zijn. In plaats van dat ik met tegenzin ga bloggen, dacht ik hé ik ga gewoon even alles links laten liggen en mij focussen op andere dingen.

Gelukkig was dit een heel slim idee van mij, want ik voel mij een heel stuk beter. Ik vind het heel moeilijk om dingen ´los´te laten. Ik wil controle hebben, met een planning werken en weten wat er gaat gebeuren. Nu is het zo dat er altijd onverwachte dingen gebeuren, waardoor je bepaalde dingen wel los moet laten.

Ik wil met plezier bloggen en vooral niet met tegenzin. Ik werk elke maand/week met een planning. Deze ga ik iets meer loslaten, zodat ik gewoon lekker met veel plezier kan bloggen. Want bloggen is en blijf mijn grootste hobby en daar gaat niks aan veranderen. De laatste tijd werd het een beetje een ik moet een blogje online zetten. Maar zeg nou zelf, jullie vinden het veel leuker om een artikel te lezen waar ik veel liefde in heb gestopt, dan iets lezen waar je gewoon merkt dat jet niet met passie is geschreven.

Deze nieuwe positiviteit heeft ook deels te maken met mijn nieuwe activiteit haha. Jongens ik ben echt gek geworden, maar ik heb het licht gezien en ik heb nu een doel voor ogen. Ik moet en zal dit ook voor elkaar krijgen en als je iets naar beneden scroll, dan vertel ik je er alles over.

Sporten

Ik heb nooit verwacht dat ik dit zou zeggen.. Maaaaarrr.. Ik vind sporten leuk! Haha ik ben echt de weg kwijt volgens mij.

Anderhalve week geleden ongeveer was ik lekker op mijn telefoon aan het rondstruinen op internet. Eigenlijk was ik op zoek naar thuis oefeningen qua sporten. Op een gegeven moment kwam ik op een site uit waar er allemaal persoonlijke verhalen qua sporten en afvallen op staan. Ik heb er een aantal gelezen en één verhaal in het bijzonder leek zo erg op mijn verhaal.  Het enige verschil is dat zij naast het afvallen ook is gaan sporten en ik dus niet.

Op dat moment heb ik het ‘licht’ gezien en de volgende dag stond ik in de sportschool om mijn eigen in te schrijven. De volgende dag, vorige week zaterdag dus, ben ik begonnen met sporten. Tot nu toe ben ik vier keer geweest en ik vind het echt heel erg leuk! Ik ben iemand die wel echt alleen moet gaan en muziek op moet doen om vervolgens lekker te gaan knallen. Ik krijg begeleiding en het gaat tot nu toe super goed.

Ik heb zelfs het gevoel dat ik mij een stuk fitter voel. Op dit moment doe ik nog veel cardio, buikoefeningen en een aantal oefeningen op apparaten. Dit doe ik omdat ik nog wat wil afvallen en daarna krijg ik een schema om mijn eigen strak te trainen. Echt geloof mij volgend jaar zomer sta ik te shinen met mijn getrainde lichaam in een bikini haha.

Maar goed ik ga er weer een eind aan maken. Vanaf vandaag komen er gewoon weer artikelen online. En als je een keer geen artikel zie? Dan heb ik of geen zin gehad, of ben gaan sporten of ik heb even tijd voor mezelf genomen. Dus bij deze ben ik weer lekker aanwezig!

Sport jij ook?

3 reacties

  12 september 2016

  Ahh wat fijn dat je plezier in het sporten hebt gevonden! <3  12 september 2016

  Wat goed dat je begonnen bent met sporten! En fijn dat je je nu al fitter voelt. Zodra ik ‘gewend’ ben aan mijn nieuwe schema van school en mijn twee bijbaantjes ga ik ook weer op een sport; can’t wait 🙂
  Maaike onlangs geplaatst…Weekly Journal #83 – Heerlijke desserts & een nieuwe bijbaanMy Profile  12 september 2016

  Aaawhh…leuk voor te lezen dat alles goed met je gaat! Ik heb ook nog steeds een blog dipje en ik ga woensdag weer aan de slag! Leuk dat je nu gaat sporten, moet ik ook eens weer doen 🙂
  Saraya onlangs geplaatst…Unboxing / Deautybox AugustusMy ProfileLaat een reactie achter

CommentLuv badge