29 februari 2016

Terugblikken op februari

Februari was een maand waarin ik bijna elke weekend uiteten ging, naar de zwarte markt ging, karaoke heb gedaan en nog veel meer. Ik heb een ontzettende leuke maand gehad en ik vind het leuk om maandelijks te vertellen wat voor leuke dingen ik allemaal heb gedaan.

Week 1

Van maandag tot vrijdag werk ik fulltime, mijn dagen zijn dan niet zo spannend en ook deze week heb ik weer gewerkt. Op woensdagavond ga ik altijd naar de Weight Watchers toe en ik was weer afgevallen, altijd leuk om te horen!

Vrijdag begon mijn weekend gelijk goed, want ik ging eten en karaoke doen bij een collega. Ik heb ontzettend veel gelachen en natuurlijk heerlijk gegeten. Daarna ging ik door naar een vriendin van mij, waar ik een film heb gekeken en lekkere hapjes heb gegeten. Je kan wel zeggen dat ik op deze vrijdag lekker los ben gegaan qua eten en dat is helemaal niet erg, want dan eet ik de komende dagen weer normaal.

Week 2

De tweede week van februari begon goed want op woensdag ging ik uit mijn werk naar de Ikea toe met mijn moeder en zusje. Daar heb ik een voorraad aan geurkaarsen gekocht en twee witte planken voor fotografie. Ook kwam deze week mijn nieuwe website online en daar was echt onwijs blij mee. Op vrijdag ging ik uiteten en op zaterdag en zondag heb ik rustig aan gedaan en veel voor mijn blog en Youtube kanaal kunnen doen.

Week 3

Op maandag kwam ik erachter dat mijn artikelen niet goed online kwamen op Facebook en dat mijn geselecteerde afbeelding nergens te vinden was. Gelukkig was daar Angelina en heeft zij mij met alles goed geholpen, waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben.

Zaterdag had ik een zussenavond met mijn zusje. We zouden eerst uiteten gaan, maar zijn uiteindelijk bij de McDonalds terecht gekomen en daarna gingen we naar de film How To Be Single in Breda. Deze film is echt een aanrader en ik heb echt veel gelachen.

Week 4

Afgelopen week heb ik het rustig gehad, want ook niet verkeerd is. Op maandag had ik een spannend gesprek waar ik best zenuwachtig voor was. Hier horen jullie binnenkort meer over. Op woensdag ging ik weer naar de Weight Watchers toe en kreeg ik te horen dat ik in totaal al 9,5 kilo kwijt was! Wauw ik kan het nog steeds niet bevatten en dat alleen door gezond en goed te eten. Vrijdag komt hier een uitgebreide update over online. Ook heb ik iets gehoord waarvan ik het nog steeds niet van kan geloven. Ook hier vertel ik later meer over. Van het weekend heb ik weer veel kunnen doen voor mijn blog en YouTube kanaal. Ik ga het namelijk in maart en april erg druk krijgen en daarom vind ik het fijn dat ik alles op een rijtje heb.

En dit was de maand februari alweer. Het was een vrij korte maand, maar aankomende maand hebben we vijf weken en ook maart gaat hopelijk super leuk worden.

Heb jij in februari nog wat leuks gedaan?

8 reacties

  29 februari 2016

  Waaaauw wat een getal meid! Ik weet zeker dat ik dat aan je zie als we er elkaar over een paar weken zien 🙂 Goed bezig!

  Rosanne

  1 maart 2016

  Hahaha je gaat denk schrikken, want toen ik je voor het laatst zag was ik nog wat steviger.  29 februari 2016

  Wat ben je goed bezig zeg. Je mag trots op jezelf zijn.
  P.s geniet van je nieuwe liefde <3

  Rosanne

  1 maart 2016

  Aaah super lief meis! Dankjewel, komt helemaal goed <3  29 februari 2016

  Je bent goed bezig meid, je ziet het ook aan je foto’s dan je vermagerd bent :). Je straald meid!
  X

  Rosanne

  1 maart 2016

  Aw wat ben je toch ook een lieverd !  1 maart 2016

  Je ziet dat je straalt!
  Doe zo verder meid <3  1 maart 2016

  Heel goed om te lezen! Lekker bezig en vooral zo doorgaan 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge