13 juni 2016

Persoonlijk

Bloggen is voor mij echt een uitlaatklep. Ik hou ervan om foto’s te maken en te bewerken, een artikel schrijven en dit dan ook delen met jullie. En ik blog niet omdat het moet en voor de gratis spullen. Nee ik blog omdat ik dat wil en omdat ik het heel leuk vind. Ik ben eigenlijk elke dag bezig met het bloggen. En ik vind het niet erg, nee ik vind het onwijs leuk. Maar de laatste paar weken trek ik het even niet meer. Geen zorgen ik ga niet stoppen met bloggen, maar ik ga wel vertellen wat er aan de hand is.

Begin 2016 heb ik een afspraak gemaakt met mezelf. Ik wou meer onder de mensen komen en meer leuke dingen doen met vriendinnen. Maar ik wou ook alles uit mijn blog en YouTube kanaal halen. Nu heb ik sinds een paar maanden een hele lieve vriend. Werk ik fulltime en ga ik elk weekend leuke dingen doen met vriendinnen en mijn vriend. Daarnaast probeer ik ook mijn blog en YouTube kanaal te onderhouden, maar soms is het best wel lastig allemaal.

Ik wil namelijk niet dat ik artikelen ga schrijven waar ik zelf niet achter sta. Dat het artikelen worden omdat er die dag wat online moet komen. Maar ik wil ook niet opgeven. Ik hou van het bloggen en wil gewoon vijf dagen in de week een artikel online hebben. Jammer genoeg merk ik aan mijn statistieken en voor aan mezelf dat ik dit niet langer moet doen.

Mijn artikelen moeten van kwaliteit zijn en ik wil er ook echt 100 % achter staan. Daarom ga ik actie ondernemen.

Het betekent niet dat er opeens minder artikelen online gaan komen, maar als ik een dag heb waarin ik geen zin of geen tijd heb om wat online te zetten dan wil ik dat accepteren. Ik heb daarom wat bedacht, wat voor mij heel fijn gaat werken. Ik heb het over een zomerschema.

Maandag: Artikel
Dinsdag: Artikel
Woensdag: Video
Donderdag: Artikel
Vrijdag: Video

De artikelen blijven gewoon hetzelfde en dat kan ook van alles zijn. Maar de onderwerpen gaan meestal over persoonlijke dingen, lifestyle en beauty. Ik ben mij nu ook meer aan het verdiepen in outfit artikelen, want dat vind ik ook heel erg leuk. Op woensdag komt er een normale video online en op vrijdag ga ik mijn weekendvlogs delen.

Voor de rest ga al mijn energie richten op me time en ervoor zorgen dat ik wat beter met de druk om kan gaan. Het is gewoon dat ik alles wil, maar dat gaat gewoon niet. Het ging een hele lange tijd goed, maar steeds vaker merk ik gewoon dat ik op zondagavond nog steeds helemaal kapot ben. En dat is natuurlijk niet goed. Het komt helemaal goed dat weet ik zeker, maar mijn me time heb ik nu ook even nodig.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Hebben jullie weleens een dipje gehad?

13 reacties

  13 juni 2016

  Heel belangrijk om ook even tijd voor jezelf te hebben. Blogdipjes zijn niet erg en wellicht komt er een nieuwe flow in. Maar het is ook allemaal erg veel. Ik merk ook dat als je je blog draaiende wil houden, dat je er erg veel tijd in moet steken. De ene keer gaat dat makkelijker dan de andere. De periode moet er goed voor zijn. Veel succes

  Rosanne

  13 juni 2016

  Bedankt voor je lieve reactie, doet mij goed.  13 juni 2016

  Ik snap heel goed dat je liever minder artikelen post waar je wel achter staat dan dat je de dagen maar vol moet zien te krijgen. Volgens mij is dit ook wel iets wat over het algemeen wel speelt in de blogwereld; het is niet meer erg als je niet elke dag post. Zelf weet ik ook wanneer ik een stapje terug moet nemen. Zeker met de zomer voor de deur vind ik dat ook niet heel erg.

  Rosanne

  13 juni 2016

  Het is soms even teveel allemaal en daarom neem ik even een stapje terug.  13 juni 2016

  Ik snap je volledig!
  Bloggen is een fulltime baan opzich, en ik merk zelf ook dat wanneer ik niet goed vooruit werk ik het gewoon niet trek om soms na een lange dag nog het artikel voor de volgende dag te moeten typen.
  Hoe ik het ga doen als ik straks in september ook nog ga studeren ernaast weet ik nog niet: ik zal ook moeten minderen ben ik bang.
  Doe wat goed voelt, en als dat een tandje terug nemen is dan moet je dat vooral doen!

  Rosanne

  13 juni 2016

  Zo inderdaad! Maar het is wel een hele leuke fulltime baan hihi.  13 juni 2016

  Ik snap goed hoe je je voelt, I’ve been there! Het is heel lastig om je ding gewoon te doen terwijl jij daarnaast elke dag wilt presteren voor je blog/YouTube. Hopelijk kun je nu een fijne balans vinden ๐Ÿ™‚

  Rosanne

  13 juni 2016

  Ik hoop het ook!  13 juni 2016

  Ik heb ook even een dipje gehad en daarom ook besloten om op donderdags niks meer te plaatsen en in het weekend eigenlijk ook niet omdat het een beetje veel word allemaal

  Rosanne

  13 juni 2016

  Ik begrijp jouw ook helemaal meis.  13 juni 2016

  Ik denk dat iedereen wel eens een dipje heeft, ik heb het ook gehad en poste dan ook geen artikels en daarom heb ik nu ook een zomer schema aangepast. Tijdens het weekend blog ik niet want ik wil dan andere leuke dingen doen, ik begrijp je maar al te goed dat je vrije tijd voor jezelf wilt ๐Ÿ˜‰
  X

  Rosanne

  13 juni 2016

  Aw super lief!  14 juni 2016

  Ik snap het helemaal, er is ook een leven buiten bloggen. Vind het nog een druk schema zo naast je werk en sociaal leven! Zeker met net een nieuw vriendje ๐Ÿ™‚ Succes de komende tijd en doe wat goed voelt voor jezelf!Laat een reactie achter

CommentLuv badge