6 juni 2016

DSC_1717

Het is alweer een tijd geleden sinds ik voor het laatst een persoonlijke update deelde. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe update want ik heb weer veel te vertellen! Ik ga het hebben over hoe het met mij gaat, hoe het gaat op mijn werk en hoe het met mijn blog en kanaal gaat.

Hoe gaat het met mij?

Het gaat heel goed met mij. Ik ben momenteel onwijs happy met hoe alles gaat in mijn leven. Vorig jaar was voor mij ook een jaar vol ups maar ook veel downs. Ik ben 2016 begonnen met een positieve instelling en ik heb tot nu toe zoveel leuke dingen meegemaakt!

Momenteel zit ik ook lekker in mijn vel, ik voel mij goed en ik begin de dag met een glimlach. Ik heb een nieuwe auto, mijn contract is weer verlengd en ik ben heel gelukkig met mijn vriend. Ook ben ik eindelijk in het bezit van een mooie Michael Kors tas YAY!

Ik heb de allerliefste vriendinnen die ik op één hand kan tellen en ik merk dat ik daar voldoende aan heb. Ik heb liever een paar echte vriendinnen dan allemaal kennissen.

Werk

Op mijn werk gaat het ook heel goed! Ik heb een paar weken geleden te horen gekregen dat mijn contract weer is verlengd voor een jaar. Dat betekent een jaar lang geld en een baan.

Zoals de meeste van jullie weten, werk ik vijf dagen in de week en werk ik 40 uur in de week. Soms is dat weleens pittig in combinatie met mijn blog, YouTube kanaal en mijn sociale leven. In de maand juni wil ik ook weer 100 % gaan voor mijn blog en kanaal en daar ga ik ook echt voor!

Blog en YouTube kanaal

Met mijn blog en kanaal gaat het allebei goed. Ik vind het heel belangrijk dat ik content plaats waar Ik ook echt trots op kan zijn. Ik plaats liever artikelen waar ik ook echt achter sta, dan dat ik artikelen plaats omdat het moet. Deze week ga ik ook wat meer vertellen over mijn zomer planning.

Mijn blog zelf is al drie maanden vrij stabiel qua volgers en statistieken. En dat begrijp ik ook volledig. De afgelopen maanden ben ik continu druk geweest. De artikelen kwamen wel online maar dat was het ook wel. Het leek wel alsof ik in een soort van blog dip zat. Dat is nu soort van voorbij dus ik wel er weer echt 100 % voor gaan.

Hoe gaat het met jou?

8 reacties

  6 juni 2016

  Wat fijn dat je een contract hebt voor een jaar! Gefeliciteerd! Mijn blog is de laatste maanden ook best stabiel, ik weet niet of dat een algemene trend is in blogland of dat het er inderdaad aan ligt dat ik ook best druk ben!

  Rosanne

  7 juni 2016

  Dankjewel meis! Gelukkig ben ik niet de enigste die daar last van heeft.  6 juni 2016

  Wat fijn om te horen dat het zo goed met je gaat, en gefeliciteerd met de contractverlenging: heerlijk voelt dat he!
  Met mijn blog en YouTube kanaal gaat het ongeveer hetzelfde: de cijfers blijven een beetje hangen. Daar kan ik wel van gaan zitten balen (wat ik stiekem af en toe ook wel doe) maar ik kan veel beter gewoon extra hard er tegenaan gaan om ze weer te laten stijgen!

  Rosanne

  7 juni 2016

  Ik kan er ook weleens van balen hoor. Ik ga er nu ook weer 100 procent voor!  6 juni 2016

  Fijn dat het zo goed met je gaat! Ook erg fijn dat je contract met een jaar verlengd is ♥

  Rosanne

  7 juni 2016

  Aah lief thanks!  6 juni 2016

  Wat fijn dat je contract verlengd is, YAY!

  Rosanne

  7 juni 2016

  JaaaaaaaLaat een reactie achter

CommentLuv badge