25 april 2016

Koningsdag

Vandaag heb ik weer eens een persoonlijk artikel klaar staan. Ik vind het heerlijk om alles van mij af te schrijven. Vooral de laatste twee weken heb ik het erg druk gehad en op deze manier kan ik mijn hoofd ook leegmaken en dat geeft een heerlijk gevoel! Ik ben naar Maastricht geweest met mijn moeder, ik ben afgelopen weekend ziek geworden en woensdag is het Koningsdag. En daar wil ik het vandaag over hebben.

Maastricht

Afgelopen donderdag en vrijdag ben ik samen met mijn moeder twee dagen naar Maastricht geweest. Wij sliepen heel vlakbij de stad, wat natuurlijk ideaal is! Ik heb twee hele leuke dagen gehad en ik heb onwijs veel gekocht. Normaal gesproken koop ik nooit zoveel op één dag, maar nu heb ik heel mijn lente garderobe aangevuld haha. Deze twee dagen heb ik ook gevlogd, de video komt volgende week online. De shoplog is al opgenomen en komt ook heel snel online!

Koningsdag

Woensdag is het Koningsdag en ik heb er heel veel zin in. Ik ga namelijk met mijn vriend en vrienden van hem naar Kingsland in Amsterdam. Helaas zit het weer dit jaar niet echt mee en ik hoop heel erg dat het toch mee gaat vallen. Donderdag ben ik ook lekker vrij, zodat ik heerlijk kan bijkomen en kan genieten van mijn vrije dag.

Ziek zijn

Helaas ben ik van het weekend ziek geworden. Ik ben erg verkouden en ik voel mij helemaal niet fit. Normaal gesproken schrijf ik op zondag mijn artikelen voor een hele week. Jammer genoeg is dit mij gisteren niet gelukt, omdat ik mijn eigen echt niet fijn voel. Wel heb ik sowieso voor vandaag en morgen een artikel en de rest van de week kan ik gewoon niet beloven dat er een artikel online kom. Met Koningsdag wil ik wel gaan ploggen voor de verandering, zodat ik jullie donderdag kan laten zien hoe mijn Koningsdag is geweest.

Wat gaan jullie doen met Koningsdag?

 

11 reacties

  25 april 2016

  Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt. Mijn plannen voor Koningsdag? Oranje tompouce eten hahaha 😉 misschien als het weer toch meezit even de stad in en met de kleine over de vrijmarkt struinen

  Rosanne

  25 april 2016

  Oeeeh een oranje tompouce mag inderdaad echt niet ontbreken! Heel veel plezier alvast!  25 april 2016

  Hihi ik ben ZO benieuwd wat je gekocht hebt! En wat balen dat je ziek bent geworden, gelukkig heb je wel een lekker weekendje weg gehad met je mama!

  Rosanne

  25 april 2016

  Ik heb echt teveel geld uitgegeven oeps hihi.  25 april 2016

  Ik hoop ook echt dat het weer mee gaat vallen op koningsdag! Maar in ieder geval alvast veel plezier op Kingsland <3

  Rosanne

  25 april 2016

  Haha ja ik ook, de poncho is in ieder geval al in huis! Jij ook heel veel plezier!  25 april 2016

  Wat vervelend dat je ziek bent geweest meid. Leuk dat je naar Kingsland gaat, hopelijk is het weer dan wat beter

  Rosanne

  25 april 2016

  Pff jaa dat hoop ik ook! Agja het gaat vast gezellig worden!  25 april 2016

  Wat vervelend dat je ziek bent geworden, hopelijk word je snel weer beter. Ik ben zo benieuwd naar je aankoopjes 🙂
  X

  Rosanne

  25 april 2016

  Dankjewel meis, ik ga mijn best doen! Hihi de video komt snel online!  25 april 2016

  Leuk dat je wil gaan ploggen met Koningsdag, dat wil ik ook gaan doen waarschijnlijk! En wat heerlijk dat je je lente garderobe lekker hebt aangevuld 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge