7 maart 2016

DSC_0957

Regelmatig plaats ik een persoonlijk bericht op mijn blog. Ik vertel hoe het met mij gaat en wat er in mijn hoofd omgaat. Heerlijk is dat om zo en dan alles van je af te typen. Vandaag heb ik iets heel leuks om over te schrijven en als je mij op Twitter volgt dan heb je vorige week een leuke tweet van mij gelezen. Yes ik ben helemaal happy en daar ga ik het in dit artikel over hebben.

Hoe gaat het met mij?

Het gaat goed met mij. Op dit moment van mijn leven voel ik mij echt geweldig! Ik zit heerlijk in mijn vel en dat is een hele lange tijd geleden. Ik voelde mij een lange tijd niet fijn en ik kon gewoon niet goed verklaren hoe dat kwam. Gelukkig ben ik er nu wel achter en ben ik blij dat ik mij nu goed voel. Sinds ik ben begonnen met de Weight Wachters voelde ik mij namelijk alleen maar beter en nu kan ik ook vol trots vertellen dat ik 10 kilo ben afgevallen en wauw, wat voelt dat goed zeg! Ik moet nog een kleine zes kilo en dan heb ik mijn streefgewicht bereikt.

Bloggen en een YouTube kanaal

Met het bloggen gaat het eigenlijk best goed. Vooral nu ik een geheel nieuwe layout heb en ik eindelijk de stap heb genomen om een eigen host te nemen. De laatste tijd blijf ik wel een beetje hangen met mijn Bloglovin volgers en ik probeer hier wat aan te doen. Het is natuurlijk niet zo dat hoe meer volgers ik heb hoe leuker ik het bloggen vind. Absoluut niet! Ik vind het namelijk heerlijk om te bloggen en het is echt mijn baby, mijn ding en ik zal dan ook echt niet minder gaan bloggen. Met mijn YouTube kanaal gaat het dan juist wel weer goed. Bijna elke dag komen er abonnees bij en dat is echt super leuk om te zien. Naast het bloggen plaats ik namelijk ook twee video’s in de week op mijn kanaal.

Het leuke nieuws

Anderhalf geleden ging mijn relatie uit. Wij waren twee jaar samen en we hebben zelfs ook nog samengewoond. Daarna besloot ik om voorlopig te gaan genieten van het vrijgezelle leven. Ik vond het ook heel lastig om mij aan iemand te binden, omdat ik zo erg gekwetst was geweest. Toch is het iemand gelukt om mijn hart weer te openen en ik ben helemaal happy nu. Ik heb namelijk een vriend. Ik ken mijn huidige vriend al een aantal jaar en wij waren eerst vrienden. Tja en van het één komt het ander en hebben wij nu toch een relatie met elkaar. Het is echt lang geleden dat ik kriebels had als ik aan iemand dacht. Al een aantal weken lang loop ik rond met kriebels haha en ik functioneer niet meer goed heb ik het idee. Dit is dus het leuke nieuws dat ik op mijn blog wou delen.

Hoe gaat het met jou? 

9 reacties

  7 maart 2016

  Wat onwijs leuk dat je een nieuwe vriend hebt en helemaal in Love bent! Geniet ervan en het is je echt gegund! Ik vind je site echt heel mooi. Ik moet mij er zelf ook toe zetten om een eigen domein te nemen en over te gaan van Blogger naar WordPress.  7 maart 2016

  Echt super leuk dat je een nieuwe vriend hebt! 🙂 En ik kijk uit naar je youtube video’s!  7 maart 2016

  Yesssss I knew hihi!  7 maart 2016

  Ik vind het echt super leuk voor je dat je een lief vriendje hebt nu! Aan je verhaal te horen, verdien je wel een lief vriendje nu <3  7 maart 2016

  Wat geweldig voor je dat je een nieuwe vriend heb meid, geniet daar maar lekker van !  7 maart 2016

  Zo leuk dat je een nieuwe vriend hebt en dat alles zo goed gaat! Ik ben super super blij voor je <3  7 maart 2016

  Fijn om te lezen dat je zo goed in je vel zit & ik wens je heel veel geluk toe met je vriend ♥ xx Liefs  8 maart 2016

  Wat fijn dat je je weer beter voelt en heel erg veel geluk met je nieuwe vriend gewenst natuurlijk! <3

  Rosanne

  10 maart 2016

  <3Laat een reactie achter

CommentLuv badge