9 mei 2016

Persoonlijk

Gisteren had ik echt zin om weer een persoonlijk artikel te schrijven. De afgelopen weken heb ik het namelijk heel erg druk gehad en daardoor had ik helaas niet altijd tijd voor mijn blog. Maar na een paar dagen uitgerust te hebben, kan ik er nu weer helemaal tegenaan!

Ik heb het druk

De afgelopen weken heb ik het heel erg druk gehad met leuke dingen. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, ik heb er juist van genoten. Maar ik merk dat het plannen voor mijn blog wat lastiger is. Vooral nu het heerlijk weer is, ga ik liever drankjes doen met vriendinnen, familie en mijn vriend. Gelukkig vind ik het bloggen super leuk en blijf ik het gewoon doen! Bloggen is voor mij totale ontspanning en dat vind ik heerlijk. Maar doordat ik zoveel leuke dingen te doen heb, moet ik het allemaal iets beter gaan plannen. Gelukkig heb ik nu weer alle tijd voor mijn blog en wil ik er al mijn energie in steken. Niet omdat het moet, maar omdat het mij gelukkig maakt.

Lekker weer

Hebben jullie trouwens de afgelopen dagen ook zo genoten van het lekkere weer? Ik wel! Afgelopen vrijdag ben ik namelijk met mijn vriend en ouders een dagje naar Delft geweest. Van een terrasje naar een winkel en dat ging heel de dag zo door. Ik heb ook eindelijk mijn nieuwe favoriete zomerjurk aan kunnen trekken en oh ik voelde mij daar zo goed in. Een half jaar geleden had ik het niet durven aantrekken, omdat ik onzeker was over mijn gewicht. En het klinkt misschien gek, maar oh ik voelde mij zo sexy in die jurk haha.

Hoe gaat het?

Voor de rest gaat alles goed met mij, ik heb uiteraard weer leuke dingen op de planning staan en daar kan ik zo van genieten! Zo ga ik van het weekend lekker met mijn vriend op stap en op maandag ga ik wat met een vriendin doen. Ik kan zo genieten van zulke vooruitzichten. Omdat ik het de laatste weken zo druk heb gehad, heb ik bijna geen me time gehad. Eigen schuld, want het werd mij allemaal een beetje teveel en ik ben daardoor ook ziek geworden. Ik ben nou eenmaal een persoon die zeker een dag in de week tijd voor zichzelf moet hebben. Doe ik dit een aantal weken niet? Dan uit ik dat door het ziek worden. Het lijkt dan wel of al die prikkels mij teveel worden.

Daarom heb ik bijna geen blogjes te lezen, was ik niet echt te vinden op social media. Het werd mij even allemaal te veel helaas. Maar don’t worry! Het gaat al beter met mij en ik wil er vanaf deze week weer met volle moed tegenaan.

Hoe gaat het met jou?

5 reacties

  9 mei 2016

  Door het mooie weer blog ik ook minder dan anders! Ik vind het fijn om te genieten van het mooie weer en ik merk aan mijn bezoekers ook dat ze minder actief zijn! Af en toe rusten heb ik ook nodig anders word ik ook ziek.



  9 mei 2016

  Hier dus nog een die niet lekker is geweest en daardoor niet heeft kunnen bloggen.. echt balen ik pak het nu na twee weken gelijk weer vol op.



  9 mei 2016

  Het plannen voor mijn blog en artikels lezen is nu bij mij ook wat minder ivm dat ik meer dingen wil doen met vriendinnen enz. Gelijk heb jij ook!



  9 mei 2016

  Ik geef je gelijk want het plannen voor mijn blog en artikels lezen is nu ook wat minder omdat ik ook wat meer leuke dingen wil doen 🙂
  X



  9 mei 2016

  Dat heeeeeerlijke weer mag van mij nog wel even blijven ja <3



Laat een reactie achter

CommentLuv badge