12 december 2016

favoriete3

Hoooi! Het is weer eens tijd voor een persoonlijke update! Het is alweer een tijdje geleden sinds ik voor het laatst eens even lekker heb gekletst met jullie. In de tussentijd zijn er super veel leuke dingen gebeurd en dat wil ik natuurlijk met jullie delen. En jongens nog maar even en dan is het eindelijk kerstmis YAAAY!

Nieuwe functie

Zoals je al aan de titel kan zien, heb ik groot nieuws! Ik heb namelijk een nieuwe functie op mijn werk wiehoeee! Dat betekent een nieuwe uitdaging en dat ik de avonden lekker vrij ben. Het zal best wel eens voorkomen dat ik alsnog een avond meepak, want het is één heel gezellig en twee s’avonds ben ik op mijn best. Maar ik ben dus helemaal in mijn nopjes en ik kan niet wachten om te gaan beginnen. De afgelopen week ben ik een beetje ingewerkt en deze week ga ik ook weer meedraaien. Ik ben helemaal happy!

December

En en en, het is eindelijk december! Dit is sowieso de leukste maand van het jaar en ik ben er dol op! De afgelopen weken heb ik een outfit gescoord voor kerst en oud en nieuw en heb ik een foute kersttrui gekocht. Over foute kersttruien gesproken, aankomende vrijdag komt hier een artikel over online en ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden.

Vlogmas

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met vlogmas en het is zooo leuk! Ik vlog normaal gesproken niet dagelijks, maar wekelijks of er komt een weekendvlog online. Het ligt er maar net aan wat voor week ik heb. Maar nu vlog ik gewoon elke dag en op deze manier krijgen jullie een beter beeld van mijn leven. Volg je mij nog niet op YouTube? Doe het dan zeker even, want er komt twee keer in de week een nieuwe video online en nu dus dagelijks vanwege vlogmas. Klik HIER als je benieuwd bent naar mijn kanaal! 🙂

Bloggen

Bloggen staat de laatste tijd op een lager pitje, omdat ik mij nu volledig wil focussen op YouTube. Maar omdat ik nog steeds dol ben op bloggen en dit echt niet wil opgeven, heb ik besloten om drie keer in de week een artikel te plaatsen. Soms meer, maar drie keer in de week zie je een nieuw artikel op mijn blog. In februari moet ik mijn host weer gaan verlengen en ik ga dit ook zeker doen! Want in 2017 wil ik er weer lekker voor gaan, blogjes lezen, reageren en actief zijn op social media. En omdat ik nu ook de avonden vrij ben ivm mijn nieuwe functie, komt dit goed uit!

Voor de rest gaat alles goed met mij en ik voel mij ook goed. Ik heb inmiddels mijn eerste sportschool dip gehad, maar ik kan zeggen dat ik daar nu overheen ben en nu weer met een positief en motiverend gevoel ga sporten. Ook heb ik ontdekt dat s’ochtends sporten niet helemaal mijn ding is en dat ik liever s’avonds ga, dus dat is mooi geregeld zo.

Hoe gaat het met jou?

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge