1 februari 2017

rosannevandierenn

2016 was nou niet echt bepaald mijn jaar qua bloggen. Ik had regelmatig een blogdip, of tenminste dat zei ik. De werkelijkheid was dat ik de zin in bloggen kwijt was. En het waren niet elke keer kleine dipjes, maar 2016 was één grote dip en daar baalde ik onwijs van. Want ik hou van bloggen en het is iets wat ik ontzettend graag doe. Daarom baalde ik ook onwijs. En na lang twijfelen heb ik besloten om toch door te gaan met bloggen en vandaag vertel ik wat er allemaal gaat gebeuren op rosannevandierenn.nl

Een nieuw begin

Ik heb zeker drie maanden getwijfeld om te gaan stoppen met bloggen. Want vinden mijn lezers mij blog nog wel leuk? En bovendien vind ik het nog wel leuk. Deze vraag heb ik heel vaak aan mezelf gesteld en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het bloggen niet achter mij kan laten, nog niet tenminste. Dit jaar gaat mijn jaar worden en ik zet alles op alles om mijn blog weer leuk te maken.

Dit betekent dat ik ook iets anders wil gaan doen met mijn blog. Al die tijd heb ik de nadruk op beauty gelegd op mij blog. En begrijp mij niet verkeerd, ik hou van beauty, maar ik ben ouder geworden en ik heb andere interesses gekregen. Ik wil andere dingen voor mijn blog en 2017 is het jaar dat  ik ga doen wat ik wil.

Andere onderwerpen

Zoals ik net al vertelde wil ik andere dingen voor mijn blog. Ik wil mij meer gaan focussen op fashion en lifestyle en ook andere artikelen. Meer persoonlijk. Beauty blijft nog steeds belangrijk, maar ik ga hier niet meer de focus op leggen.

Fashion is vooral de afgelopen maanden echt belangrijk voor mij geworden. Ik wil meer outfit foto’s gaan maken en laten zien waarom ik zo dol ben op fashion.

Qua lifestyle en persoonlijke artikelen wil ik meer gaan schrijven over wat ik wil. Dit kunnen artikelen zijn over mijn leven, maar ook tips die ik wil meegeven.

En bovendien wil ik gaan groeien met mijn blog. Doordat ik een paar maanden stil heb gestaan, zijn mijn bezoekersaantallen en mijn views ook gedaald, wat logisch is, maar dit gaat veranderen en ik ga er helemaal voor!

Bloggen wanneer ik wil, maar met een schema

Een dingetje waar ik heel erg mee zat was een schema. Veel bloggers bloggen zeven dagen per week, maar ik weet dat ik dit niet zie zitten en ik kan het wel gaan proberen, maar het gaat hem niet worden. Daarom blog ik al vanaf het begin vijf dagen per week en ik vind dat persoonlijk heel prettig.

Maar ik moet ook kunnen loslaten. Als ik een keer geen zin heb en geen tijd heb, moet dat kunnen. En dat is ook een dingetje waar ik aan ga werken.

Sowieso gaat 2017 mijn jaar worden en ik ga knallen!

Heb jij goede voornemens voor 2017?

2 reacties

  2 februari 2017

  Leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken!
  Irina onlangs geplaatst…February GoalsMy Profile


  sabrina

  21 februari 2017

  Fijn dat je weer wil gaan bloggen, ik heb je best gemist!Laat een reactie achter

CommentLuv badge