1 november 2016

 

 

november

Het is gewoon alweer 1 november, echt elke maand zeg ik het weer, maar de tijd gaat ontzettend snel! November gaat tot nu toe één van de drukste maanden worden, maar dat is helemaal niet erg! Ik ga namelijk hele leuke dingen doen en ik heb er zoveel zin in! Zo ga ik bijvoorbeeld twee keer een weekendje weg, heb ik een première en ga ik weer vaak uiteten. In dit artikel ga ik vertellen wat voor leuks ik allemaal op de planning heb staan! Veel plezier met lezen!

Naar een première gaan

Allereerst ga ik begin november met mijn gay friend naar een première toe. Ik ben zijn +1 en de dresscode is netjes. Dat betekent voor mij een jurkje en ik moet hakken aan. En eerlijk ik ben geen held qua hakken, dus mijn friend is mijn steunpilaar.

Lunchen met een vriendin

Ik ga ook lekker lunchen met een vriendin die ik al een tijdje niet heb gezien. Maar gelukkig hebben wij zo’n band dat als we elkaar zien dat het weer helemaal goed is.

Met mama twee dagen naar Maastricht

Jup ik ga weer eens naar Maastricht. Vorige keer was ik met mijn zusje en nu ga ik gezellig met mijn moeder. Ik heb er echt heel veel zin in en natuurlijk ga ik ook vloggen!

Voor het eerst mijn nagels laten doen

Ik ben 23 en ik heb nog noooit mijn nagels laten doen. Toevallig is er net een nagelsalon geopend bij mij in het boerengat. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor een hele verzorging.

Uiteten met Rachel

Elke maand ga ik wel een keer eten met Rachel. Heerlijk is dat! Normaal eten we vaak tapas, maar deze keer gaan we voor Italiaans jummie!!!

Weekendje weg met een vriendin

Ik ga in november ook nog een weekendje weg. Mijn vriendin heeft het allemaal geregeld dus ik ben heel benieuwd en ik heb er natuurlijk echt zin in!

Ga jij nog leuke dingen doen in november?

 

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge