4 april 2016

visitekaartjes

Whoep whoep na ongeveer drie jaar bloggen heb ik eindelijk visitekaartjes besteld. Ik wou al eerder visitekaartjes bestellen, maar ik was nog niet helemaal tevreden over mijn blog en hoe het ging met mijn blog. Nu ik dan eindelijk ben overgestapt naar WordPress met een nieuwe layout, besloot ik om gelijk visitekaartjes te gaan bestellen. Het heeft mij een hele avond gekost, maar hé dan heb je ook wat. Ik kan namelijk zeggen dat ik er heel tevreden ben.

Wiehoee, dit zijn ze dan mijn gloednieuwe visitekaartjes, waar ik heeel blij mee ben. Ik heb ze lekker clean gehouden, want dat past het beste bij mij. Ik hou niet van al die poespas, geef mij maar wit, clean en lekker overzichtelijk. Uiteraard mag mijn favoriete kleur roze niet ontbreken op mijn visitekaartjes en ik kan echt zeggen dat ze bij mij passen.

visitekaartjes

Op de voorkant van de kaartjes kun je mijn naam vinden en het logo van mijn blog. Zo weet je eigenlijk gelijk wie er bij deze kaartjes passen. Voor de rest is het heel simpel en lekker clean.

visitekaartjes

Op de achterkant van mijn visitkaartjes kun je nogmaals mijn naam vinden in roze sierlijke letters. Het uitkiezen van een mooi lettertype voor mijn naam was best een lastige klus. Uiteindelijk ben ik voor dit lettertype gegaan, helaas ben ik wel de naam vergeten. Onder mijn naam kun je mijn website vinden en mijn mailadres. Daaronder staan mijn social media kanalen en de icoontjes zijn hetzelfde als de icoontjes op mijn blog. Zo laat ik toch wat van mijn blog terugkomen in mijn visitekaartjes.

Ik heb mijn visitekaartjes besteld op www.vistaprint.nl en je kan zelf kiezen hoe snel je je bestelling wilt laten bezorgen. Ik was natuurlijk weer eens te laat met bestellen, (ik bestelde ze op woensdag en moest ze op zondag hebben) dus besloot ik om een spoedbestelling te plaatsen en zo werden ze vrijdag netjes afgeleverd. Hoe eerder je de bestelling wilt hebben, des te hoger de verzendkosten worden maar dat had ik ervoor over.

Heb jij ook visitekaartjes?

 

4 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge