15 juli 2016

bucket list

Iedereen heeft wel een paar dingen waarvan je denkt, dit wil ik echt ooit nog gaan doen. En dat is niet zo heel gek! Wij willen graag dingen bereiken in ons leven en dingen gaan doen. Ik heb dat ook en vooral sinds de laatste tijd ben ik daar echt mee bezig. Zo heb ik dromen die ik gewoon waar wil maken en ik weet ook gewoon dat de dingen die ik wil gaan doen gaan gebeuren. Daarom heb ik een bucket list gemaakt en die deel ik vandaag met jullie.

In mijn eentje op vakantie gaan. Dit moet ik gewoon gedaan hebben en daarom staat dit punt ook op mijn bucket list. Nu is het zo dat een vriendin van mij een half jaar in Miami stage gaat lopen en wij hebben afgesproken dat ik sowieso moet langskomen. En nu ga ik waarschijnlijk in november in weekje naar Miami. Ik ga dus eigenlijk niet alleen op vakantie, maar ik vlieg alleen, ik kom alleen aan en bovendien werkt mijn vriendin overdag gewoon dus ben ik toch nog een beetje alleen.

De zon zien opgaan en ondergaan. Dit lijkt mij zo ontzettend gaaf! Dit moet ik gewoon een keer gedaan hebben.

Naar een land gaan met witte stranden en een lichtblauwe zee. Moet ik hier nog meer over zeggen?

Niet echt op mijn bucket list, maar ik wil graag de 65 kilo bereiken. Zodra ik dit getal heb bereikt, dan spring ik een gat in de lucht.

Alle grote steden van Nederland bezoeken. En dan later besluiten welke stad het leukste is om te gaan shoppen, terrasjes te pakken en om uiteraard lekker te eten.

Zomaar spontaan op reis gaan. Gewoon een ticket boeken en naar een gave stad gaan.

Naar Amerika gaan. En toevallig ga ik in november al naar Miami wiehoeee!

Een nieuwe laptop kopen. Oké niet echt bucket list misschien, maar ik wil heeeeel graag een nieuwe laptop kopen. Mijn huidige laptop is helaas
aan zijn einde.

De Sephora bezoeken en lekker shoppen. Oeeh dit wil ik echt heel erg graag!

Het Loch Ness meer zien. En stiekem ook Nessie spotten.

Het concentratiekamp Auschwitz zien. Dit lijkt mij echt enorm indrukwekkend.

En dit zijn de dingen die momenteel op mijn bucket list staan. Er zijn echt nog zoveel dingen die ik nog wil doen, maar als ik dat allemaal ga vertellen, dan zijn we morgen nog bezig.

Wat staat er op jouw bucket list?

2 reacties

    15 juli 2016

    Ik kan je Auschwitz zeker aanraden, heel heftig maar zo belangrijk om te zien! Verder heb je ook hele leuke punten op je lijstje staan, die voor mij ook wel gelden 🙂    17 juli 2016

    Je hebt een mooie bucketlist samengesteld! Ik zou ook ooit nog wel graag naar Amerika willen ♥ xxLaat een reactie achter

CommentLuv badge