11 augustus 2016

blogplannen

Een paar maanden lang had ik een blogdipje, voelde ik mij niet fijn en had ik gewoon geen zin om te bloggen. Het was voor mij tijd om een break te nemen. Ik heb daarom heel veel me time genomen en ik kan nu zeggen dat het goed met mij gaat. Ik zit vol met ideeën en ik kan niet wachten om ze allemaal met jullie te mogen delen. Vandaar dat ik vandaag mijn blogplannen met jullie deel.

Vijf artikelen in de week

Allereerst blijven er gewoon vijf artikelen in de week online komen. Deze komen doordeweeks online. Ik vind het fijn om het weekend te gebruiken voor andere dingen en om achter mijn blog te werken. Zondag is standaard blog dag voor mij. Op deze dag schrijf ik namelijk alle artikelen voor de week die eraan komt. Dit werkt voor mij heel prettig en dat wil ik graag zo houden.

Actief zijn op social media

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik echt slecht ben in social media. Ik vind het leuk om te kijken wat er op social media staat, maar zelf ben ik niet reuze actief. Dit gaat veranderen. Want ik wil weer lekker actief zijn en mijn blogjes delen, contact te hebben met andere bloggers en gewoon lekker mijn ding doen. Ik ben zelf actief op Snapchat, Instagram, Twitter en Facebook. De linkjes van mijn kanalen kun je vinden aan de rechterkant van mijn blog.

Ik ga weer blogjes lezen 

Ik lees al maanden geen blogjes meer en dat vind ik echt jammer. Ik hou er namelijk van om blogs te lezen en ik heb geen idee hoe het komt dat ik ermee gestopt was. Het is namelijk zo ontzettend leuk om contact te hebben met andere bloggers, maar ook met mijn lezers. Daar wil ik mij ook op gaan focussen.

Eind van dit jaar 500 volgers hebben

Ik blog omdat ik dat leuk vindt, niet omdat het moet. Maar het zou zo ontzettend tof zijn om aan het einde van dit jaar 500 volgers te hebben op Bloglovin. Dus volg je mij nog niet? Ik zou het ontzettend tof vinden als je mij volgt en op deze manier ben je ook altijd op de hoogte van mijn nieuwe artikelen.

Aan mijn fotografie werken

Dit is ook een dingetje waar ik graag aan wil werken. Ik vind namelijk dat het beter kan. Ik zou namelijk meer gevoel willen leggen in mijn foto’s, meer details gebruiken en ik zou ook graag willen dat de belichting mooi is. Ik mag niet klagen hoor, want ik rust pas als ik een mooie foto heb gemaakt, maar het kan altijd beter.

Aan mijn schrijven werken

Artikelen typen vind ik heerlijk, alleen het kan altijd beter. Ik vind het namelijk soms best moeilijk om te bepalen of er een -t, -d of dat er een -dt achter een woord moet staan. Ik heb hier ook mijn hulpmiddelen voor hoor, maar ik kan soms zo twijfelen. Vergeef mij als ik daarom soms spelfouten maakt. Qua schrijven probeer ik altijd dicht bij mijzelf te staan. Ik probeer te schrijven op een manier hoe ik het ook zou zeggen en hier en daar schrijf ik droog, maar dat is mijn humor en ik hou ervan. Ik wil sowieso nog hard gaan werken aan mijn spelling en dat komt ook helemaal goed!

En dit zijn mijn blogplannen voor de komende tijd.

Heb jij ook blogplannen?

4 reacties

  11 augustus 2016

  Klinkt goed rosanne! Knap dat je op zondag dan alles schrijft voor een week :)! Ik kijk uit naar je nieuwe blogposts.  11 augustus 2016

  Dat zijn hele mooie doelen meid 🙂 Bij mij staat vooral het vooruit werken voor de reis voorop. Ik zou graag meer willen doen, maar dat lukt gewoon even niet qua tijd!  11 augustus 2016

  Klinkt goed, wauw de zondag al de artikels typen voor heel de week dat kan ik niet hoor :o!
  Ben benieuwd naar de komende artikelen 🙂

  Rosanne

  12 augustus 2016

  Haha, ik zal wel moeten. Ik werk meer dan 40 uur in de week hihi.Laat een reactie achter

CommentLuv badge