4 juli 2016

Planning juli

Vorige week vertelde ik dat ik een week pauze zou nemen van het bloggen. Die week is voorbij en ik ben weer helemaal terug! Ik had het echt even nodig om een week helemaal niets te doen en gelukkig is mijn zin in het bloggen weer terug YAY! Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe planning en ik ga vandaag vertellen wat ik allemaal ga doen in juli.

Bijna jarig

Het leukste van de maand juli is toch wel dat ik 19 juli jarig ben. Ik word alweer 23 jaar en ik vind dat de tijd opeens heel hard gaat. Aankomende zaterdag vier ik mijn verjaardag alvast voor mijn vrienden en ik heb er echt veel zin in. Op mijn verjaardag zelf weet ik nog niet wat ik ga doen. Mijn ouders, broertje en zusje zijn dan op vakantie, dus ik ga nog even kijken wat ik ga doen. Ik hoop in ieder geval wel op lekker weer.

Bijna vakantie

22 juli begint mijn vakantie tot de tweede week van augustus. Ik ga niet op vakantie omdat ik net een auto heb gekocht, maar ik ga vooral lekker genieten van mijn vakantie. Twee weken rust en ik hoef helemaal niets te doen. Sowieso ga ik allemaal leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen en daar heb ik echt heel veel zin in.

Nachtje weg met mijn vriend

Omdat ik niet op vakantie ga, wil ik toch wat leuks gaan doen met mijn vriend. Wij gaan denk ik twee dagen naar Maastricht en boeken daar ergens een hotel. Gewoon even samen weg en genieten van elkaar. Een tijdje terug ben ik ook samen met mijn moeder in Maastricht geweest en dat was echt heel erg leuk. Daarom dacht ik hé waarom ga ik niet met Kevin naar Maastricht.

Genieten van de rust

Mijn ouders gaan ook bijna op vakantie en de week daarna gaat mijn broertje ook op vakantie. Dat betekent dus dat ik twee weken het huis helemaal voor mezelf heb en oh dat is zo lekker. Plus dat ik bijna vakantie heb, kan ik echt gaan genieten van de rust en dat heb ik echt nodig.

Voor de rest ga ik vooral lekker genieten van alles. Ik hoop dat de zon zich vaker laat zien, zodat wij daar lekker van kunnen genieten. Ik heb ook echt zin om allemaal terrasjes te pakken met mijn vrienden en mijn vriend en leuke dingen te gaan doen.

Wat ga jij allemaal doen in de vakantie?

 

5 reacties

  4 juli 2016

  Zo’n vakantie terwijl je niet op vakantie gaat kan ook heel lekker zijn inderdaad! <3

  Rosanne

  4 juli 2016

  Jaa inderdaad!  4 juli 2016

  Leuk voor te lezen dat alles goed met je gaat, zo te zien heb je leuke vooruitzichten. Ik ga alvast ook genieten van mijn twee weken vakantie 😉
  X

  Rosanne

  4 juli 2016

  Lief van je meis!  5 juli 2016

  ah lekker genieten mop! haha zelfs ik ben nog niet met marc een weekendje weg geweestLaat een reactie achter

CommentLuv badge