19 juli 2016

birthday

YAAASSS vandaag is mijn verjaardag en kan ik eindelijk na maanden zeggen dat ik jarig ben yaaay! Oké ik ben echt dol op mijn verjaardag en ik kijk er al maanden naar uit. Ik was eerst bang dat het niet zo lekker weer zou worden, want de zomer begon niet zo heel goed qua weer. Maar ik ben wakker geworden met de warmte en dat geeft mij een heerlijk gevoel. Vandaag vertel ik wat ik allemaal ga doen en ik heb trouwens ook nog een super leuke winactie voor jullie!

Mijn verjaardag

Yess vandaag ben ik jarig en ik ben 23 jaar oud geworden. Het is zo gek om te bedenken dat ik steeds ouder mag worden en ik ben daar heel dankbaar voor. Toch blijft het een gek idee dat ik langzaam richting de 30 jaar gaat. Maar goed mijn verjaardag is een dag waarbij ik extreem vrolijk ben en ik kan ook niet gaan wachten om het dit jaar te mogen vieren met lieve mensen.

Het afgelopen jaar

Het afgelopen jaar is heel snel voorbij gegaan en ik heb echt intens genoten van vorig jaar. Ik heb veel dingen geleerd, een leuke baan gekregen mijn eerste en mijn tweede auto gekocht en ik heb een lieve vriend gekregen waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ook heb ik geleerd wie er nou mijn echte vrienden zijn en wie niet. Ook heb ik mooie vriendschappen gesloten en kan ik oprecht zeggen dat dit één van mijn leukste levensjaren was.

Het aankomende jaar

In het jaar wat nu voor mijn neus staat wil ik echt heel veel leuke dingen gaan doen. Maar ik wil vooral genieten van het leven. Ik sta wat relaxer in het leven dan vorig jaar en ik heb geleerd dat het oké is om dingen soms los te laten. Maar bovendien weet ik dat mij veel leuke dingen te wachten staan en daar ga ik binnenkort meer over vertellen, maar ik heb er echt heel veel zin in!

Winactie

Wie jarig is trakteert en helaas ga ik niet iedereen taart brengen, maar ik kan jullie misschien wel heel blij maken met iets anders. Ben je benieuwd wat je kan winnen? Bekijk dan even mijn video en hij duurt maar een paar minuten. Als je mee wilt doen aan mijn winactie reageer alsjeblieft onder mijn YouTube kanaal, anders heb ik zo geen overzicht meer.

Ik ga in ieder geval lekker genieten van deze dag! 

 

6 reacties
  Ilsiee

  19 juli 2016

  Gefeliciteerd !  19 juli 2016

  Van harte gefeliciteerd meid, geniet ervan!!!


  Anita te Gussinklo

  19 juli 2016

  Rosanne van harte Gefeliciteerd met je 23e verjaardag.
  Ik wens je nog een fijne avond.


  Anita H.

  19 juli 2016

  Gefeliciteerd!! Ik ding graag me naar de fijne traktatie.  19 juli 2016

  Gefeliciteerd ‘meid, ik wens je nog een hele fijne avond 🙂
  X  20 juli 2016

  Van harte gefeliciteerd!!!Laat een reactie achter

CommentLuv badge