11 april 2016

happy new hair

Vorige week ging ik spontaan samen met mijn vriendin Simone naar de kapper toe. Ik wou even de puntjes geknipt hebben, maar het ging mij vooral om een nieuwe haarkleur. De vorige keer dat mijn haar was geverfd is zeker wel vijf maanden geleden. De hoogste tijd dus en ik had gewoon zin in iets anders. Daarom ging ik op zoek naar inspiratie en ik besloot om mijn haar wat lichter te maken. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker verder!

Zoals je op de foto hierboven kan zien is mijn haar al een tijdje niet onder handen genomen. De laatste keer dat het gekleurd is, was mijn haar een tikje donkerder. Maar mijn haar is al snel lichter van kleur geworden en eigenlijk vond ik het wel best zo. Maar opeens begon het weer te kriebelen en besloot ik dat ik mijn haar weer wou laten verven. Deze keer wou ik heel graag balayage en dan aan de onderkant lichtblond.

happy new hair

En dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Ik ben er onwijs blij mee! De kleur aan de bovenkant is mijn eigen kleur en is niet geverfd. Aan de onderkant is mijn haar geblondeerd en ik vind het resultaat echt heel tof. Ik heb al een tijdje niet meer zo´n lichte kleur gehad en juist daarom vind ik het heel leuk!

Wat vind jij van mijn nieuwe haarkleur?

 

6 reacties

  11 april 2016

  Ik vind balayage echt tof, ik zou dat wel met roze willen haha :p  11 april 2016

  Leuk leuk leuk! Mooi fris kleurtje.  11 april 2016

  Wat ziet dat er mooi uit zeg! <3  11 april 2016

  De volgende keer nog een stukje lichter haha! wil je echt zien met as blond! toch staat dit je ook erg goed hoor!  11 april 2016

  Ik vind het er heel erg mooi uitzien  11 april 2016

  Oo ik vind het mooi, je nieuwe haarkleur staat je leuk 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge