18 april 2016

Maastricht

Aankomende donderdag is het dan zover. Ik ga dan namelijk samen met mijn moeder twee dagen naar Maastricht. In november begon ik namelijk aan mijn Weight Watchers avontuur en om te vieren dat we zoveel kilo’s kwijt zijn besloten wij om even twee dagen weg te gaan. Want bij het afvallen hoort natuurlijk ook een nieuwe garderobe. Heel veel items pas ik namelijk niet meer en in Maastricht gaan wij lekker shoppen.

Ik ga naar Maastricht! 

Zoals je net al kon lezen ga ik aankomende donderdag en vrijdag naar Maastricht toe samen met mijn moeder. De bedoeling is dat wij lekker gaan shoppen, terrasjes gaan pakken, lekker eten en het gewoon heel gezellig gaan hebben. Ik heb geen specifieke wishlist opgesteld, ik kijk gewoon wat er op mijn pad komt en als ik het leuk vind dat koop ik het gewoon. Wel wil ik heel graag nieuwe sneakers hebben, dat is wel doel waar ik voor wil gaan.

Wij vertrekken donderdag al lekker vroeg, zodat wij op tijd in Maastricht zijn en zo heel de dag de tijd hebben om lekker te gaan shoppen. Ik ben nu al benieuwd met welke items ik thuis zal komen.

Weight Watchers update

In november begon ik dus met het afvallen. Het gaat bij mij niet altijd even makkelijk, want ik zit nu een periode waarbij ik op hetzelfde gewicht blijf. Dit heb ik al een keer eerder gehad en een paar weken later viel ik weer af. Op het moment zelf is dat gewoon frustrerend, want je wilt afvallen, je doet je best ervoor en je ziet niks op de weegschaal.

Gelukkig blijf ik positief en ik ben super blij met het resultaat wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik wil wel wat meer gaan bewegen en de sportschool vind ik niet leuk en hardlopen al helemaal niet. Daarom ga ik twee dagen in de week gewoon lekker een stuk wandelen samen met mijn moeder. Vooral met mooi weer is dit absoluut geen straf!

Maar nu heb ik nog een vraag aan jullie. Omdat ik naar Maastricht ga, ben ik best wel benieuwd welke winkels ik echt niet mag missen of waar ik echt naar toe moet gaan. Laat het mij vooral even weten, ik ben er namelijk erg benieuwd naar!

Ik wens jullie een hele fijne week toe!

 

12 reacties

  18 april 2016

  Geniet van Maastricht meid en maak je niet teveel zorgen, komt goed 🙂  18 april 2016

  Wat leuk om met je moeder er even tussenuit te gaan. Maastricht is een hele mooi en gezellig stad!  18 april 2016

  Maastricht is inderdaad een leuke stad, veel plezier. En fijn dat het goed gaat met je weigth watchers. 🙂  18 april 2016

  Ah heerlijk weg met je moeder! Ik ga volgende week ook een week weg met mijn moeder naar Horst.  18 april 2016

  Maastricht is echt een super leuke stad! 🙂 heel veel plezier!  18 april 2016

  Maastricht is echt heel erg leuk geniet ervan  18 april 2016

  Jaaa super leuk Maastricht! 🙂  18 april 2016

  Oeeh, Maastricht is echt top! Veel plezier 😉  18 april 2016

  Oo leuk dat je naar Maastricht gaat, alvast veel Shop plezier meid :). X  18 april 2016

  Wat goed dat je jezelf beloont voor je harde werk! Hoeveel ben je afgevallen? Aan de foto’s te zien op je blog zie je er al hartstikke mooi uit, dus gewoon lekker shoppen nu!


  charlotte

  19 april 2016

  Ik ben ook net begonnen met de weightwatchers en ken niemand die het verder doet dus vind het leuk om de stukjes van jou te lezen hoe het bij jou gaat! Toppie meid  20 april 2016

  Leuk dat je naar Maastricht gaat. Je kunt het zo goed aan je zien dat je bent afgevallen! Begrijpelijk dat het even frustrerend is, maar je bent al heel ver gekomen!Laat een reactie achter

CommentLuv badge