14 november 2016

mededeling

Zoals je misschien hebt gemerkt zijn er de laatste tijd maar weinig artikelen online gekomen. En ik heb gelukkig geen dip, want dat is hem nu juist ik wil dolgraag bloggen. De laatste weken heb ik het enorm druk. En als ik dan even vrije tijd heb, dan ga ik liever op bed serie kijken en even helemaal niets doen. Maar wat betekent dat dan voor mijn blog? Dit ga ik in dit artikel uitleggen!

Mijn blog is mijn kindje, mijn baby waar ik al mijn liefde in stop. Het is het gene wat ik met passie doe en waar ik elke dag mee bezig ben. En daarom baal ik zo dat het mij de laatste maanden elke keer niet lukt. Achter de schermen heb ik alles goed op een rijtje staan. Het uitwerken van een artikel is het gene wat mij telkens maar niet wil lukken. En daar komt er ook nog eens bij dat ik een laptop heb die ontzettend traag is. Regelmatig sla ik hem dicht omdat mijn geduld gewoon op is.

November is de laatste maand waarin ik het echt echt druk heb. Maar vanaf december gaat het eindelijk wat rustiger worden. Oh en nog leuker, deze week krijg ik mijn nieuwe laptop YAAAY! Eindelijk geen langzame laptop meer en kan ik eindelijk snel mijn dingen doen. Wat een opluchting gaat dat worden zeg!

Maar omdat ik het zo druk heb, wil ik mijn blog voor de rest van de maand een beetje loslaten. Er komen vanaf volgende week tot einde van de maand drie artikelen online. In december wil ik weer lekker gaan bloggen.

Op mijn social media ben ik gelukkig wel altijd lekker actief, dus mocht je mij daar nog niet volgen, doe dat dan zeker! Mijn kanalen kan je aan de rechterkant vinden.

Heb jij het momenteel ook zo druk? 

 

4 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge