4 oktober 2016

Happy list

Ik blog al bijna 3 jaar met heel veel plezier op rosannevandierenn.nl. Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd en ben ik gegroeid als persoon, maar ook met mijn blog. In het begin, toen mijn blog nog een baby was, schreef ik vooral over beauty. Daarnaast ging ik ook veel meer over lifestyle schrijven en later kwam daar fashion bij. Het zijn allemaal onderwerpen die mij aanspreken en waar ik ook graag over blog. Maar wat voor een blog is rosannevandierenn nu? Daar ga ik vandaag alles over vertellen.

Rosannevandierenn.nl is een blog waar je regelmatig beauty, lifestyle en fashion artikelen voorbij ziet komen. Ik schrijf graag over deze onderwerpen, maar ik merk dat nu ik ouder aan het worden ben er ook andere onderwerpen zijn die mij aanspreken. Hier ga nog een apart artikel over schrijven, want ik heb super leuk nieuws, maar dat blijft nog heel even geheim hihi!

Rosannevandierenn.nl is ook een blog waar ik lekker mijn ei op uit kan. Ik deel veel persoonlijke artikelen met jullie en ik vind het fijn om alles van mij af te schrijven. En bovendien vind ik het fijn dat jullie mij ook beter leren kennen en ik hoop dat ik dat op deze manier goed kan laten zien.

Rosannevandierenn.nl is een blog waar ik mezelf mee kan ontwikkelen. Als ik nu kijk naar mijn eerste artikelen (te erg haha!) dan zie ik echt dat ik gegroeid ben en dat ik op mijn eigen manier schrijf. Ook merk ik dat ik laat zien wie ik ben en dat ik met passie schrijf. En ik hoop dat jullie dat ook een beetje kunnen zien.

Rosannevandierenn.nl is een blog met een eigen persoonlijkheid. Ik zal mij nooit anders voordoen en ik ben ook vooral heel eerlijk. En dat werkt weleens in mijn nadeel. Want artikelen lees ik sowieso twee keer na om te kijken of ik niet te sarcastisch ben. Want als ik iets ben, dan is dat wel sarcastisch haha! Maar ik schrijf ook met een vleugje humor en ik kan ontzettend droog overkomen oeps.

Rosannevandierenn.nl is mijn baby, mijn blog en ik ben er ontzettend trots op. Ik vind het leuk om zulke dingen eens lekker op te schrijven, zodat ik dit later ook kan bekijken als ik mezelf kwijt ben en niet meer weet waarom ik blog.

Hoe zie jij mijn blog?

 

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge