18 juli 2016

Persoonlijk

Woehoeeeee, morgen ben ik jarig en ik heb er echt heel veel zin in! Mijn verjaardagen zijn altijd één groot feest en ik kan er ook heel lang naar uitkijken. Dit jaar zal het wel wat anders zijn dan voorgaande jaren, omdat mijn ouders, mijn broertje en zusje op vakantie zijn. Mijn opa en oma zijn wel in Nederland en mijn vriend is er gelukkig ook bij. Het is namelijk zo dat ik heel weinig familie heb, maar ondanks dat ga ik er een hele leuke dag van maken. Ik praat jullie weer even bij hoe het gaat met mij.

Hoe gaat het?

Een paar weken geleden kon je lezen dat het niet zo heel goed met mij ging. Alles werd mij een beetje teveel en eerlijk gezegd was ik er helemaal klaar mee. Ik besloot om het rustiger aan te doen en meer aan mezelf aan te denken. Gelukkig gaat het weer een stuk beter met mij en voel ik mij een stuk relaxer dan voorheen. Het is nog niet zo dat het weer helemaal super gaat, maar ik doe alles lekker in kleine stapjes.

Gelukkig is dit mijn laatste week dat ik moet werken en ook ik kan daarna genieten van een welverdiende vakantie. Wat ik allemaal ga doen in mijn vakantie, daar vertel ik vrijdag meer over. Het gaat in ieder geval een heerlijke vakantie worden.

Hoe nu verder met mijn blog?

In mijn vakantie ga ik heerlijk werken aan mijn blog en aan mijn YouTube kanaal en ik hoop echt dat ik dan nieuwe ideeën kan opdoen, lekker uitwerken, artikels typen en lekker vooruit werken. Ik weet zelf heel goed dat ik de afgelopen maanden mijn blog een beetje heb laten versloffen. En dit deed ik niet expres, maar het gebeurde gewoon. Ik ga ook weer lekker blogjes lezen en mijn blog wat verder laten groeien. Ik zit al maanden op een getal en ik vond dat tot nu toe prima. Maar de zin om verder te gaan met mijn blog is weer terug en ik wil meer bereiken en daar heb ik echt mega veel zin in!

Het komt helemaal goed met mijn blog, ik had alleen een dipje en het is best wel lastig om daarmee om te gaan. Maar het komt helemaal goed!

Bijna jarig

Wiehoee en het allerbelangrijkste wat ik met jullie wou delen vandaag, is dat ik bijna jarig ben YAAY! En om precies te zijn ben ik morgen jarig en ik klink nu misschien als een klein kind, maar ik ben echt dol op mijn verjaardag. Zodra het twaalf uur is, loop ik hier rond met een happy face haha. Morgen ga ik in ieder geval ontbijten met heerlijke broodjes samen met mijn vriend. Daarna gaan we richting de stad om daar te gaan lunchen met mijn opa en oma en s´avonds gaan we pizza bestellen onder het genot van een lekker drankje. Yes, het gaat het echt heel gezellig worden.

Oh en hou morgen trouwens mijn blog in de gaten. Ik organiseer een winactie en dat is echt een tijd geleden en ik hoop echt dat het in de smaak gaat vallen.

Wat vind jij het allerleukste van jarig zijn?

2 reacties

    18 juli 2016

    Wat fijn dat je je de laatste tijd wat relaxter voelt en goed van je dat je er weer voor gaat met je blog en YouTube kanaal, you go girl! 🙂    18 juli 2016

    Super leuk Roos! ik hou juist niet van verjaardagen haha!Laat een reactie achter

CommentLuv badge