7 oktober 2016

herfst

Als ik ergens dol ben, dan is dat wel op de herfst. Ik hou van de zomer en zijn warmte, maar de herfst vind ik ook echt heerlijk. Ik hou ervan om te zien dat de natuur aan het veranderen is, of lekker door het bos lopen met een warme jas aan. Eindelijk een nieuwe garderobe kunnen aanschaffen, mijn kaarsjes aan en lekker in mijn fluffy pyama Netflix kijken. Vandaag ga ik ook vertellen waarom de herfst zo fijn is.

Nieuwe kleren kopen

Jaaaa dit is natuurlijk heel leuk! Ik hou ervan om mijn kledingkast herfst en winter klaar te maken. Lekker shoppen voor truien, dikke vesten een warme jas. De warme kleurentinten in de herfst en in de winter vind ik altijd heel mooi!

Fluffy pyama en sokken

Het allerliefste loop ik heel het jaar in een fluffy pyama rond en lekkere warme sokken. Maar helaas in de zomer is het daar te warm voor. Gelukkig kan ik mijn fluffy pyama en sokken nu weer aantrekken en daar ga ik echt van genieten!

Netflix kijken met kaarsjes aan

Dit is echt genieten op een next level!

De natuur die aan het veranderen is

Dat de natuur zo aan het veranderen is, vind ik één van de mooiste dingen om te zien. Dat is hetzelfde als de periode van winter naar lente.

Warme drankjes

Tja dit zegt genoeg toch?

Warme kleren

Ik vind het altijd heerlijk om te verzuipen in een veel te grote trui haha. Dit geeft mij het ultieme herfst gevoel. Sowieso ben ik anti kou, maar met warme kleding vind ik het helemaal niet erg als het koud is.

Rode lipstick

In de zomer kies ik liever voor de wat rustige tinten, of de wat fellere roze tinten. In de herfst grijp ik al snel naar rood. Fel rood, donker rood, het maakt mij niet uit als het maar rood is. Rode lipstick geeft mij echt een herfst gevoel.

Een lange wandeling maken

En dan vooral een lange boswandeling. Hoppa lekker een warme jas aan, warme schoenen en een dikke sjaal. In combinatie met een lange wandeling kan ik hier onwijs van genieten.

De sfeer

En dan als laatste de sfeer. De herfst heeft gewoon een bepaalde sfeer waar ik van hou. Lekker in bed liggen, terwijl het buiten regent en hard aan het waaien is. Ik kan daar zo blij van worden. Als ik buiten ben en het is rot weer, dan is het een ander verhaal haha! Maar ik weet niet wat het is, de sfeer is gewoon heerlijk!

Hou jij ook zo erg van de herfst?

4 reacties

  7 oktober 2016

  Ja hou ook echt van de herfst heerlijk. Storm en warm binnen of een mooie zomerse herfstdag een wandeling maken  7 oktober 2016

  IK ben het helemaal met je lijstje eens
  Manon onlangs geplaatst…Rituals | Hammam Body Scrub & DouchepastaMy Profile  8 oktober 2016

  Mmmm ja het heeft wel voordelen, zoals de rode lipstick. Maaaar ik ben toch wel echt een zomer fan hoor 🙁


  Sylvia

  10 oktober 2016

  Precies dit! De zomer is chill, maar vind de herfst eigenlijk nóg fijner! Veel meer sfeer! 😃Laat een reactie achter

CommentLuv badge