27 mei 2016

17-kilo-afvallen-zonder-te-sporten-Afvalverhaal-Rosanne-van-Dierenn

Afgelopen dinsdag kwam er een vrij persoonlijke video online op mijn kanaal. Ik heb ook lang zitten twijfelen of ik de video wel moest opnemen, aangezien ik er niet graag over wou praten. Ik ben namelijk in twee jaar tijd zeker wel twintig kilo aangekomen als het niet meer is. Hoe dat zo is gekomen en waarom ik graag wou afvallen vertel ik in mijn afvalverhaal.

Als je jezelf niet fijn voelt of je zit niet lekker in je vel en je bent onzeker, geeft dat gewoon een rot gevoel. Dit gevoel heb ik zo’n twee jaar gehad en op een gegeven moment was ik daar helemaal klaar mee. Vorig jaar in november kwam ik tot het besef dat ik niet langer wou doorgaan met hoe ik bezig was. Ik voelde mij ‘te dik’, zat niet lekker in mijn vel en was vooral ook onzeker over mijn lichaam.

Ik besloot om samen met mijn moeder aan de Weight Watchers te beginnen en nu zo’n zeven maanden later kan ik zeggen dat ik blij ben met mijn lichaam. Ik weeg momenteel 73 kilo, ik wil officieel naar de 70 kilo maar wat ik echt wil is de 65 bereiken.

Ik wens je veel plezier met het kijken van mijn video en laat mij vooral even weten of jij je herkent in mijn verhaal.

4 reacties

  27 mei 2016

  Je bent een topperrrr en nu lekker volhouden meid!  27 mei 2016

  Ik vind het knap dat je zo je verhaal kan doen. Ook top wat je allemaal al bereikt hebt. Je bent een topper meis !  27 mei 2016

  Je bent ontzettend goed bezig! Knap dat je je verhaal zo doet. ♥ xx  29 mei 2016

  Super knap dat je dit hebt gedaan en zoveel bent afgevallen! 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge