14 oktober 2016

Vrije dag

Zoals de meeste van jullie wel weten werk ik zo’n veertig uur per week, sport ik twee a drie keer per week, heb ik een blog en YouTube kanaal en dan heb ik ook nog eens een sociaal leven. Alles bij elkaar kan dat best pittig zijn. Daarom neem ik zo nu en dan weleens een vrije dag. Op mijn werk gaat dat gelukkig makkelijk, want ik mag mijn eigen rooster maken. In het weekend werk ik vaak aan mijn blog en kanaal, maar als echt ‘vrij’ heb, dan draag ik geen make-up en doe ik lekker mijn ding.Vandaar dat ik een lijstje heb gemaakt van 10 dingen die ik graag doe op een vrije dag. Heel veel plezier met lezen!

Rustig wakker worden

Normaal gesproken als de wekker gaat, snooze ik vijf keer en uiteindelijk dwing ik mijzelf om mijn bed te verlaten. Maar als ik vrij ben, dan wil ik lekker rustig wakker worden. Eerst check ik al mijn social media zo’n tien keer haha! En uiteindelijk na anderhalf a twee uur verlaat ik mijn bed om te gaan eten.

Eten

Wanneer ik vrij ben, kan ik mij echt focussen op eten. Echt waar, ik hou van eten! En als ik vrij ben, dan maak ik er echt een feestje van. Vooral het ontbijt en lunch gedeelte ben ik dol op!

In bad gaan met Lush en een lekker maskertje

Nu ik deze titel zie, wil ik nu ook in bad haha! Maar echt, hier kan ik zo van genieten! Vaak gebruik ik een bruisbal van Lush, doe ik een maskertje op en ga ik gerust een uur badderen.

Blogjes lezen

Blogjes lezen vanuit bed met een kop thee erbij is puur genieten! En al helemaal als het wat kouder is, want dan draag ik heerlijke wollen sokken en heb ik standaard mijn fluffy kleedje om mij heen.

YouTube video’s bekijken

Dit kan ik gerust heel de dag volhouden.

Netflix yaaasss!

Jullie weten inmiddels wel dat ik diehard Netflix fan ben en dat ik altijd wel een serie aan het volgen ben. Vooral op een vrije dag kan ik hier zo van genieten! Momenteel ben ik Once Upon a Time overnieuw aan het kijken en oooh het is weer super leuk!

Bloggen

Meestal schrijf ik een aantal artikeltjes of als ik in een blogflow zit meerdere. En dan zit ik niet achter een bureau, maar lekker in bed. Serieus ik leef in dit bed haha!

Video’s bewerken

Dit combineer ik vaak met Netflix. Ik heb namelijk een wat oudere laptop en als ik een video moet renderen dan kan dat gerust twee a drie uur duren. Tja goed excuus om een paar afleveringen te kijken van mijn favo serie.

Kamer opruimen en kaarsjes aandoen

Dit werkt best wel ontspannend bij mij. Ik heb gewoon geen rust in mijn hoofd als mijn kamer één grote bende is. Ik wil alles clean en opgeruimd hebben en daarna mogen de kaarsjes aan. Oooh hier kan ik zo van genieten!

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat checken

Favoriete tijdbesteding evaaaaarrr! Nee grapje, maar dit is toch wel heel leuk om te doen. Gewoon even lekker gluren.

Nu ben ik wel heel benieuwd, maar wat doe jij graag op je vrije dag?

5 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge