Over de site
Een naam voor je site verzinnen is moeilijker dan gedacht. Al snel had een idee. Ik noem mijn site naar mijzelf! Een uur later werd www.rosannevandierenn.nl geboren. Mijn blog is een deel van mij, dus oppervlakkige reviews zul je niet snel van mij lezen. Mijn artikelen schrijf ik met een persoonlijke twist, humor en ik ben vooral heel eerlijk. 

rosannevandierenn.nl is een beautyblog gecombineerd met lifestyle. Zo nu en dan kan je ook een artikel verwachten die te maken heeft met fashion, maar daar leg ik niet de nadruk op. Op maandag tot en met vrijdag kan je om 06.00 uur een artikel verwachten. In het weekend kan je ook weleens een artikel verwachten. Ik werk van maandag tot vrijdag fulltime en ik combineer dat met mijn allergrootste hobby. Bloggen is een onderdeel van mijn leven, ik ben er letterlijk elke dag mee bezig.
Blogkamer
Ik heb geen eigen blogkamer, maar mijn slaapkamer heb ik omgedoopt tot een beautykamer en mijn eigen blogkamertje. Hier schrijf ik al mijn artikelen, fotografeer ik producten en film ik mijn video’s. 
Apparatuur
Mijn foto’s maak ik met mijn Nikon D5200 en ik bewerk mijn foto’s in Pickmonkey. Met mijn camera film ik ook al mijn video’s die je elke woensdag op mijn blog kan vinden. Deze video’s bewerk ik met Sony Vegas Pro 13. Mijn artikelen schrijf ik op mijn oude vertrouwde Packard Bell laptop.
Ik wens je heel veel plezier op mijn website!