19 april 2016

Wilkinson

Ben jij al klaar voor de zomer? Wilkinson Sword heeft namelijk een nieuw scheersysteem ontworpen die in eerste instantie ideaal is om je bikinilijn mee bij te houden. Uiteraard is dit scheersysteem niet alleen voor je bikinilijn, maar ook voor de rest van je lichaam. Het scheersysteem heeft namelijk twee functies, een scheermes en een trimmer. Vandaag review ik de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer. Lees je gezellig mee?

Wilkinson Hydro Silk Trimmer

Wilkinson

Wilkinson

De waterdichte trimmer werkt op een batterij en kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. De 5 Curve-Sensing mesjes passen zich aan de natuurlijke contouren van je lichaam aan, voor een comfortabele scheerbeurt en uiteraard een gladde huid. Het water geactiveerde serum met marine extracten hydrateert je huid meer dan elk ander scheersysteem. De Wilkinson Sword Hydro Silk hydrateert je huid tot 2 uur na het scheren.

Wilkinson

Door de waterdichte behuizing kan de Hydro Silk ook probleemloos onder de douche worden gebruikt. Een speciaal steuntje aan de achterkant zorgt ervoor dat de Hydro Silk in de douche kan worden neergelegd, zonder dat het serum in contact komt met water.

Tijd voor de test!

Het scheermesje test ik als eerste. Bij dit scheersysteem hoef je dus geen scheerschuim te gebruiken, omdat er in het scheermesje in serum in zit verwerkt. Dit is wennen, maar het scheren voelt heel fijn aan door het serum. Wel had ik soms dat er van die slierten serum nog aan mijn been zaten, maar goed dat maakt ook niet uit. Het resultaat is dat mijn benen ontzettend zacht zijn en heel fijn aanvoelen. Ik heb namelijk soms weleens last van scheeruitslag. Na het scheren krijg ik dan rode bultjes op mijn benen en daar heb ik met dit scheersysteem absoluut geen last van. Fijn!

Aan de andere kant zit de trimmer. Er zit een opzetstuk op, waarmee je je bikinilijn kan trimmen op de lengte die jij wilt. Als je het opzetstuk eraf haalt heb je alleen de trimmer. Ook dit ging heel snel en vooral pijnloos wat heel fijn is. Het voordeel van de trimmer is dat je hem gewoon onder de douche kan gebruiken. Hij is waterdicht , wat hem ideaal maakt.

Conclusie

Wilkinson

Ik ben erg tevreden over de Wilkson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer. Je kan hem op twee verschillende manieren gebruiken en door het serum hoef je ook geen scheerschuim te gebruiken. Zelf heb ik zoals ik al eerder zei, last van die scheerbultjes. Nadat ik in de weer ben geweest met dit scheersysteem zie ik nergens een bultje. Hij is dus ook geschikt voor een gevoelige huid.

Wat vooral heel fijn is, dat hij niet zo duur is. Hij kost namelijk maar € 15,99 en dan heb je een scheersysteem voor verschillende doeleinden. De Wilkson Sword Hydro Silk Bikini Trimmer is te koop bij alle bekende drogisterijen.

Wat voor scheersysteem gebruik jij? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

 

 

 

3 reacties

  19 april 2016

  IK blijf bij mijn vertrouwde venus haha  19 april 2016

  Dit klinkt goed! Misschien toch maar eens gaan uitproberen.  19 april 2016

  Ik vind dit wel handig, ben er benieuwd naar 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge