5 december 2016

whatsinmybag2

Vandaag is het Sinterklaas! Veel mensen hebben denk ik afgelopen weekend Sinterklaas gehouden, maar er zijn ook genoeg mensen die het vandaag vieren. Bij ons thuis vieren wij geen Sinterklaas en ik vind dat ook helemaal niet erg. Voor het artikel van vandaag laat ik zien wat ik allemaal in mijn tas stop als ik mijn kleine tasje meeneem. Het zal je verbazen hoeveel er in zo’n klein tasje gaat! Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even verder!

What’s in my bag

Er zijn een aantal dingen die ik altijd standaard meeneem in mijn tas. Zoals bijvoorbeeld mijn portemonnee, deo, poeder en mijn sleutels. Dit zijn echt de standaard dingen die ik elke keer weer meesleur in mijn tas.

Portemonnee

Dit ding zit altijd in mijn tas. Hier zitten namelijk al mijn pasjes in, geld en alles wat ik nodig heb voor mocht er wat gebeuren.

Sleutels

Mijn autosleutels en mijn huissleutels zitten aan mijn sleutelbos en een groot fluffy ding, zodat ik mijn sleutels nooit kwijt kan raken.

Deo 

Als ik een lange dag weg moet, dan is het prettig als je je onderweg even kan opfrissen.

Parfum

Een grote parfum past helaas niet meer, maar een mini neem ik altijd mee. Soms is het best lekker om even parfum op te spuiten.

Telefoon

Mijn telefoon heb ik ook altijd bij mij. Normaal gesproken zit hij altijd in mijn jaszak en als ik ergens ben ligt hij naast mij op de tafel of wat dan ook. Maar dat kan niet altijd natuurlijk. Vandaar dat ik hem ook soms in mijn tasje stop.

Poeder en een kwast

Ik heb een vette huid en als ik ergens een hekel aan heb, dan is dat wel aan glimmen. Als ik de hele dag geen poeder gebruik, dan is mijn hoofd halverwege de dag ontzettend glanzend en glimmend. Nee daar hou ik niet van, een beetje is oké. Daarom neem ik altijd mijn poeder mee samen met een kwast, om soms mijn hoofd even bij te werken.

Lipstick

Dit zit ook altijd in mijn dag. Ik draag elke dag lipstick en ik voel mij kaal zonder lipstick.

Vijl

Voor als mijn nagels scheuren of als ik ze even moet vijlen

Nagelriem olie

Ik gebruik elke dag nagelriem olie om mijn riemen te beschermen.

En dit waren de producten die ik elke dag meesleep in mijn tas. Ik wens jullie allemaal een fijne Sinterklaas toe!

Wat neem jij altijd mee in je tas?

 

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge