21 maart 2016

plog

Vandaag eens wat anders dan normaal. Ik laat namelijk zien wat ik allemaal doe op een normale rustige zondag. Heel vaak is het namelijk zo dat ik druk ben en altijd wel ergens mee bezig ben. Gisteren heb ik eens een keer een rustige zondag gehad en daar was ik ook echt aan toe. Ik laat zien door middel van een plog wat ik allemaal uitvoer op een zondag.

PLOG

Ik begin mijn zondag altijd rustig in bed. Ik kijk een paar YouTube video’s, check mijn social media kanalen en doe vooral heel rustig aan.

PLOG

Vervolgens ga ik een lekker ontbijtje maken voor wie dat wilt. Ik heb een eitje gemaakt met rookvlees en eet dat op twee crackers. Ook heb ik er een banaan en een mandarijn bij, gewoon omdat dat lekker is.

PLOG

Na het eten ga ik een video bewerken en check ik hem even na om te kijken of het allemaal goed is.

PLOG

Als mijn video aan het bewerken is ga ik weer verder met mijn favoriete serie The Vampire Diaries. Ik heb deze serie zeker wel drie keer overnieuw gekeken. Het blijft gewoon zo’n leuke serie!

PLOG

De rest van de middag spendeer ik heel lui in bed. Soms moet je jezelf rust gunnen en dat heb ik heel de middag gedaan samen met mijn favoriete serie. Daarna is het tijd om in bad te gaan en dat doe ik met een bruisbal van Lush.

PLOG

Even foto’s maken van mijn nieuwe sieraden. Ik kocht heel impulsief een set oorbellen en een mooie ring bij de juwelier. Het was namelijk helemaal niet de bedoeling, maar omdat ik vind dat ik goed bezig ben met afvallen gun ik mijzelf een cadeautje.

PLOG

Op zaterdag of op zondag ruim ik altijd mijn kamer op en maak ik hem gelijk helemaal schoon. Dat geeft altijd zo’n heerlijk en opgeruimd gevoel!

PLOG

Ajax moest spelen en dat betekent dat wij laat eten. Om half zeven kon ik pas genieten van deze heerlijke spaghetti die mijn zusje heeft gemaakt. Omdat het zondag is had ik zin om lekker in bed te eten onder het genot van mijn serie.

PLOG

S’avonds ben ik altijd heel productief als het om bloggen gaat. Dit is alvast een voorproefje van morgen, want deze gave lipstick komt morgen online op mijn blog. Vervolgens type ik nog vier andere artikelen zodat ik deze week goed zit.

Na het tikken van mijn blogartikelen is het tijd om te gaan slapen, want morgen moet er gewoon weer gewerkt worden. Deze week hoef ik trouwens maar vier dagen te werken en dat betekent dat ik in het weekend weer lekker veel kan doen.

Wat doe jij allemaal op een zondag?

 

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge