1 april 2016

april

Het is vandaag 1 april alweer yaaay. Vroeger vond ik dit echt een hele leuke dag, want dan kon ik veel grapjes uithalen bij andere mensen. Nu heb is het voor mij gewoon een normale dag. Het is dus weer 1 april en dat betekent dat ik mijn planning voor april met jullie ga delen. Dit gaat denk één van de leukste maanden tot nu toe worden en ik heb er ook onwijs veel zin in.

Bruiloft

Vandaag is het de bruiloft van mijn collega/vriendinnetje Andrea en haar verloofde. Ik moet vandaag wel gewoon werken en daarna ga ik Kevin ophalen en gaan we naar de bruiloft toe. Ik ben echt zo blij voor haar en het leukste is dat zij vlakbij mijn vriend gaan wonen. Zo kan ik regelmatig even buurten.

Naar de kapper toe

Samen met mijn vriendinnetje Simone hebben wij besloten dat wij naar de kapper willen gaan. Maar dan niet voor de standaard knip en wasbeurt, maar voor een ander kapsel en sowieso een hele andere kleur. Wat ik ga doen, dat blijft nog een verrassing, maar ik kan niet wachten om het aan jullie te laten zien.

Meidenavond

Met een ander vriendinnetje gaan we een ouderwetse meidenavond houden. Dat betekent voor ons: pizza, wijn, meidenfilms en nog meer wijn. Yaaass ik kan niet wachten.

Naar Maastricht

Met mijn moeder ga ik eind april twee dagen naar Maastricht toe. Om eerlijk te zijn ben ik hier nog nooit geweest en ik heb er super veel zin in. Als jullie nog tips hebben voor Maastricht, laat het mij vooral weten!

Koningsdag

Met Koningsdag ga ik samen met mijn vriend en een paar van zijn vrienden naar Kingsland in Amsterdam. Ik hoop echt dat het een mooie lentedag gaat worden, zodat wij extra kunnen genieten van deze leuke dag. Ik ben nog nooit op Koningsdag naar een festival geweest, omdat ik elk jaar in de feesttent ben bij ons in de buurt. Daarom vind ik het nu extra leuk om op stap te gaan met Koningsdag.

En er gaan vast en zeker nog meer leuke dingen gebeuren, want ik hou van spontane uitjes.

Ga jij leuke dingen doen in april?

4 reacties

  1 april 2016

  Je hebt leuke dingen op de planning staan! 🙂 Have fun!  1 april 2016

  Ik ben ZO benieuwd naar je haar!  1 april 2016

  Je hebt super leuke dingen op de planning staan! Maastricht is een hele leuke stad!  1 april 2016

  Leuke dingen heb je in het vooruitzichtLaat een reactie achter

CommentLuv badge