9 augustus 2016

beats

Ik hou van muziek en als ik ergens heen ga, dan heb ik altijd wel Spotify aanstaan. Daarom stond ik ook te springen van blijdschap toen ik van GSMpunt het aanbod kreeg om Beats by Dr. Dre urBeats te mogen testen. Het aanbod in deze shop is echt enorm groot en je kan er werkelijk hele leuke accessoires vinden voor je telefoon. Ik heb deze headset uitgebreid getest en vandaag review ik deze headset op mijn blog.

beats

De oordopjes zijn verpakt in een mooie doos. Als je de doos opent, dan zie je een afbeelding van Dr. Dre en je ziet aan de linkerkant de oordopjes zitten.

beats

Als je de foto weghaalt, dan zie je dat naast de oordopjes ook nog eens keuze is uit zes andere oordopjes grootte. Ik heb altijd moeite met zulke oordopjes, omdat ze bij mij nooit in mijn oor blijven zitten. Daarom was ik ook heel blij dat ik kon kiezen welke grootte ik wou hebben.

beats

De kleine oordopjes die ziet zijn perfect voor mijn oren. Ze bleven gewoon zitten en dat was ik heel blij mee.

beats

Bij de oordopjes krijg je er ook nog een leuk opbergzakje bij. Ideaal! Zo raken de oordopjes niet in de knoop en heb je ze altijd bij de hand.

beats

beats

Naast dat het design prachtig is, was ik ook heel erg benieuwd of beats nou echt zo geweldig zijn.

Nou ik kan zeggen dat de oordopjes goed door te test zijn gekomen. Ik moet eerlijk zeggen, zolang de bass maar goed is ben ik al gelukkig. Maar echt waar met deze oordopjes hoor je alles! Alle muziek hoor je gewoon terug. Mijn zusje die echt een oordopjes freak is, heeft ze ook nog getest. En ze was helemaal onder de indruk. Het fijne is dat de oordopjes goed in mijn oren blijven zitten, want daar was ik nog wel bang voor. Maar de test is geslaagd, deze beats zijn geweldig!

Monster Beats By Dr. Dre urBeats kosten momenteel € 69,95 en normaal zijn ze € 99,95. Als je ze dus met korting wil bestellen, zou ik zeker even op GSMpunt kijken!

Ik ben in ieder geval helemaal tevreden met mijn beats.

Heb jij al beats in je bezit?

 

 

1 reactie

    9 augustus 2016

    Klinkt goed, alleen ben ik niet zo voor oordopjes 🙂
    XLaat een reactie achter

CommentLuv badge