16 maart 2016

DIVA

Afgelopen zondag mocht ik aanwezig zijn bij het John Beerens Diva Professional Styling Event in Tilburg. Van tevoren mocht je zelf kiezen uit de tijden en ik besloot dat ik graag om 10 uur aanwezig wou zijn. Het event was namelijk opgedeeld in bepaalde tijden, zodat je telkens met een klein groepje was. Met mijn camera en mijn auto vertrok ik om half negen richting Tilburg, om te gaan genieten van dit leuke event.

John Beerens DIVA Professional Styling Event

Zondagochtend om half 7 ging mijn wekker, zodat ik lekker op mijn gemak alles kon doen om vervolgens fris en fruitig naar Tilburg te rijden. Uiteraard dacht ik weer dat ik te laat zou zijn. In plaats daarvan was ik drie kwartier te vroeg. Geen probleem, het zonnetje scheen heerlijk en ik kon heerlijk genieten.

John Beerens Haarstudio

Om kwart voor tien ging ik naar de kapsalon en wauw ik heb eigenlijk nog nooit zo’n mooie kapsalon gezien. Ik zag dat er ook al een paar andere meiden waren, gezellig! Ik ben alleen naar het event gegaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik best zenuwachtig was, maar gelukkig viel het allemaal heel erg mee en was iedereen heel aardig.

Sapvers

Bij binnenkomst mocht je een gezond sapje uitkiezen van Sapvers en ik had een groen drankje gekozen met avocado dacht ik. Het was in ieder geval een lekker sapje, wat ook nog eens gezond is!

John Beerens

John Beerens in Tilburg heeft net een verbouwing achter de rug en het resultaat mag er zeker wezen! Het ziet er allemaal heel strak uit en ik kreeg echt zo’n luxe gevoel van de kapsalon. John Beerens is niet alleen een kapsalon, maar verkoopt ook exclusieve merken voor het haar. Ik zag een aantal merken die ik niet ken, maar ik wil er zeker te weten kennis mee maken. John Beerens heeft ook een webshop waar je de producten kunt bestellen. Je vindt er onder andere haarproducten van de merken: Waterclouds, Kardashian, Rich Hair en nog veel meer!

John Beerens

DIVA Event

Nadat iedereen aanwezig was ging John Beerens wat vertellen over de vernieuwde kapsalon, wat over de merken en als er vragen waren ging hij ze gelijk uitgebreid beantwoorden. Nadat de presentatie klaar was, ging Angela Castro wat vertellen over het merk DIVA Professional Styling. Angela komt uit de UK en kwam voor het event wat vertellen over DIVA, wat nog niet zo heel erg bekend is in Nederland. Ze gaf ook tips over waar je aan moet denken als je een haartool koopt, heel interessant allemaal want sommig dingen wist ik nog niet.

DIVA Genesis stijltang

DIVA Professional Styling Event

Na de presentatie van Angela mocht iedereen zelf de haartools proberen en Angela liep rond om tips te geven of voorbeelden te geven. Zo werd er verteld hoe de DIVA Genesis stijltang werkt. En dat moest uiteraard ook getest worden.

DIVA Professional Styling Event

We mochten ook allemaal een tool uitkiezen om mee naar huis te nemen. Hoe tof!? Ik koos voor de Genesis stijltang en hij werkt ook nog eens heel fijn! Hier komt binnenkort een uitgebreide review over online en met nog meer informatie over het merk DIVA.

Na afloop van het event kregen we ook nog eens een goedgevulde goodiebag mee naar huis en de tool die je hebt uitgekozen. Het was zeker te weten een geslaagd event. Ben jij nou toevallig een keer in Tilburg? Neem dan zeker even een kijkje bij John Beerens.

Ben jij al bekend met het merk DIVA Professional Styling?

5 reacties

  16 maart 2016

  Wat tof dat je er een vlog van gemaakt hebt! Leuk om even mee te ‘spieken’ achter de schermen haha  16 maart 2016

  Leuk dat je naar dit event bent geweest !  16 maart 2016

  wat een mooi uitgebreid artikel en leuk dat je een blog hebt gemaakt! ik kon er helaas niet bij zijn. ben benieuwd naar een review van de stijltang!  16 maart 2016

  Ik baalde zoooo dat ik niet meer mee kon, gelukkig heb je het leuk gehad 🙂  16 maart 2016

  Was heel leuk en gezellig met je! (Goh ik kijk wel serieus op die foto zeg.. Haha)Laat een reactie achter

CommentLuv badge