5 februari 2016

Yes, het is vrijdag! Dat betekent dat het weekend weer voor de deur staat en vanavond staat voor mij in het teken om even te gaan relaxen. Gewoon een avond helemaal niets doen en ontspannen, heerlijk is dat en ik kan er ook enorm van genieten. Maar hoe plan ik nou een relaxavond in? Dat ga ik vandaag vertellen en misschien doe jij wel inspiratie op!
Omkleden
Een relaxavond staat bij mij sowieso in het teken van comfy kleding. Als ik op vrijdagavond thuis kom van werken, ga ik niet eerst avondeten maar ga ik eerst mijn heerlijke comfy kleding aantrekken. Dit betekent voor mij dat ik weekend heb en ik eindelijk kan relaxen en bijkomen.
Avondeten
Daarna is het tijd om heerlijk te gaan eten. Meestal eten wij op vrijdag iets lekkers en dan uiteraard wel op de gezonde Weight Wachters manier. Bij ons zijn aardappels uit de Airfreyer een groot favoriet. De kip marinier ik met peper, zout, knoflook en Italiaanse kruiden. Tot slot maak ik een lekkere salade, voor bij de aardappels en kip. Het is erg simpel, maar oh zo lekker.
Make-up eraf halen
Na het eten ga ik naar boven toe om mijn make-up eraf te halen. Soms ga ik daarna nog in bad met een heerlijke bruisbal van Lush of doe ik een maskertje op. Het is maar net waar ik zin in heb.
Kopje thee zetten (of wijn) en wat lekkers erbij pakken
Nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald ga ik een kopje thee zetten en pak ik er wat lekkers bij. Is het al wat later op de avond? Dan sla ik een kopje thee over en pak ik een glas wijn.
Kaarsjes aansteken
Vervolgens ga ik naar mijn kamer toe en steek ik al mijn kaarsjes aan. Ik heb het weleens vaker gezegd, maar kaarsjes zijn een groot favoriet bij mij. Dit staat voor mij in het teken van ontspannen en na een lange werkweek kan ik dat echt gebruiken.
 
Onder mijn dekentje kruipen
Ik heb een heerlijk groot, fluffy wit dekentje en daar kruip ik maar al te graag onder.
YouTube video’s kijken
Aangezien ik heel de week werk heb ik niet altijd tijd om YouTube video’s te kijken. Gelukkig heb ik daar mijn relaxavond voor en kijk ik alle video’s die ik nog niet heb gezien.
Netflix aanzetten en een serie kijken
Daarna is het tijd voor Netflix en ga ik weer verder met mijn serie.
Zo ziet een relaxavond ervoor mij uit. Ik lees ook weleens een boek of ik geniet van de stilte om mij heen. Zulke avonden heb ik echt nodig en zijn daarom ook heilig voor mij. Minimaal één keer in de week plan ik zo’n avond in. Ik heb er namelijk moeite mee om echt te ontspannen. Er blijven namelijk altijd wel dingen in mijn hoofd zitten die ik nog moet doen. Op deze manier maak ik ook mijn hoofd leeg en dat is een fijn gevoel.
Hoe plan jij een relaxavond in?

7 reacties

  5 februari 2016

  Voor mij betekent relaxen pyjama aan, lekker eten en in de zetel liggen onder een fleecedekentje.  5 februari 2016

  Mijn relaxavond ziet er net hetzelfde uit. Make-up af, pyjama aan, geurkaarsen aan, onder mijn dekentje en series kijken <3  5 februari 2016

  Heerlijk relax avondje! Soms ga ik ook nog even lezen  10 februari 2016

  Je website ziet er zo tof uit meid, heel strak love it!
  Erg leuke tips en ik ben het met alles eens! x

  Rosanne

  10 februari 2016

  Aw, heel lief van je! Ik ben er ook onwijs blij mee!  11 februari 2016

  Leuk om te lezen ♥ Mijn relaxavond is lekker bloggen, thee en pyama aan zo dicht mogelijk bij de verwarming. Je nieuwe layout ziet er strak uit xx Liefs

  Rosanne

  11 februari 2016

  Oef de verwarming kan ook wel bij mijn lijstje, heerlijk warm! En heel lief van je meid, ben er zelf ook onwijs blij mee.Laat een reactie achter

CommentLuv badge